Fuchsberger Ákos

A Jóga, nagy betűvel a legösszetettebb dolog a világon számomra. Magában foglal egy filozófiát, gondolkodást, útmutatást, mozgást, egészséget testi és lelki szinten. A legjobb benne, hogy mindenki annyit és azt tudja kivenni belőle, amire éppen akkor nyitott, készen áll, vagy amire szüksége van, még is megkapja az összes pozitív hatását.

Az ászanák és a jóga rendszeres gyakorlásában az a legjobb, hogy nagy hamar ér el sikereket az ember, óráról - órára, hétről – hétre tapasztalja magán az eredményeket. De ugyan akkor soha nem ér véget, mindig van egy újabb cél, mindig van hova tovább, mindig van amit csiszolni lehet. Ha fáradt vagyok és jógázom, feltöltődöm, ha friss vagyok és jógázom, még több energiát kapok.

Hiányérzetem van, ha nem jógázhatok. Hosszú évek óta jógázom, és minden szinten érzem pozitív hatását. Szeretném, ha másoknak is átadhatnám, hogy milyen fantasztikus energiát mozgat meg és szabad fel a rendszeres gyakorlás. Jelenleg a legjobban a Flow típusú jóga órákat kedvelem illetve most kezdem felfedezni a kitartottabb, statikusabb ászanák fantasztikus hatását.

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép