Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Dacsinecz Andrea

A jóga létformájával 2011-ben ismerkedtem meg, amely egyből szerelem lett. Az első ashtanga órát követően rendszeres gyakorló lettem, alig vártam a következő alkalmat. Néhány óra után tudatosabb és kiegyensúlyozottabb lettem a jógának köszönhetően, ezért eldöntöttem, hogy szeretném a tudásom alaposan elmélyíteni ebben a tudományban.

2012. őszén elkezdtem a jóga tanulmányaimat (asthanga, vinyasaflow) Lenkei Mónika vezetésével, akinek nagyon sokat köszönhetek. Rengeteget tanultam és nagyon hasznos tapasztalatokkal lettem gazdagabb a tanításai révén. Móni számos hasznos dolgot adott át a Simon Borg-Olivertől tanultakból, melyből sokat kamatoztatok most is.

A jóga iránti tudásszomjam elvezetett egyenesen Indiába, ahol autentikus tanároktól tanulhattam. Hihetetlen és életre szóló élmény volt az itt töltött idő.

A végzettségem megszerzése óta sincs megállás, rendszeresen gyakorlok, előadásokra, workshopokra járok.

A jóga több stílusát kipróbáltam és gyakoroltam az évek során (ashtanga, vinyasa flow, budokon, bikram, power jóga, yin jóga). Oktatóként a yin jóga mélyebb megélése áll hozzám közel. Szeretném átadni mind azt az örömet, jóga iránti szeretetet és tapasztalást, amelyet magam is átélek a gyakorlása közben.

2014-ben szereztem meg a yin jóga oktatói végzettségemet.

2015. nyarán gyermekjóga oktatói minősítést szereztem.

Ha szeretnéd magad a nyüzsgő hétköznapokon egy kicsit lecsendesíteni, és a figyelmed a fejlődésedre, a belső harmóniádra és az egészségedre fókuszálni, vagy csak egyszerűen megtisztítani a tested és lelked szeretettel várlak az óráimon.

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép