Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Babás jóga

November 4-től!

A baba-mama jóga szintén a Dr. Francoise Barbira Freedmann által megalkotott Birthlight módszer része. A várandósság alatt létrehozott szoros kapcsolat tovább erősíthető anya és gyermeke között a jóga együttes gyakorlása során. A baba és édesanyja egymásra figyelve, finoman összehangolódva vesznek részt az órán, ezáltal is erősítve a közöttük lévő bensőséges köteléket.

A szülés nagy változás egy nő életében, a korábbi aktív életformát felváltja egy másik, az otthoni környezethez kötődő életmód. A baba-mama jógán végzett közös mozgás során a baba már korán hozzászokik a mozgásban gazdag életmódhoz, számára egy játék lesz, míg az anyának remek lehetőség, hogy visszanyerje szülés előtti kondícióját.

A kismama jógához hasonlóan itt is kiemelt szerepet kap a helyes testtartás újbóli kialakítása, megtartása. Az órákon ezért mindig lesznek hátizom erősítő és nyújtó gyakorlatok.

A babával közösen végzett gyakorlatok (hintáztatás, lovagoltatás, gördítések, emelgetések) jó hatással vannak a baba idegrendszerére és mozgásfejlődésére, emellett remek móka mind a babának, mind a mamának. Az óra végén gátizomtorna is van a gyorsabb regenerálódásért, és végül relaxációval zárunk a teljes feltöltődésért.

A babás jóga soran mindig van lehetőséged arra, hogy megszoptasd a kisbabád, használhatod a konyhában a tűzhelyet, vagy a mikrót. Bármikor tisztába teheted, és kimehetsz vele a teremből, ha szükségét érzed.

Az órára semmilyen plusz dolgot nem kell hoznod, mint ami egyébként is szükséges a babád miatt. Kényelmes ruha legyen rajtatok, hogy tudjatok mozogni, illetve legyen nálad egy saját textil pelenka, amit a babád alá tudsz tenni, a matracra. ( Ezen a Ti illetve a Babád illata van, megnyugtatja őt.)

Időpont: november 4-től hétfőnként 10:00-tól. Bejelentkezés szükséges az órarendben!

A babásjógán 6 hetes kortól ajánlott a részvétel, kb. 8-10 hónapos korig. Utána, ha a babának és anyának is igénye van rá, egy nagyobbaknak szóló csoportban folytatható (nagybabás jóga).

Az órát tartja Halmos Júlia, hatha- és kismama, babás - és gerinc jóga oktató, és dúla.

 

Várunk sok szeretettel! :)

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat