Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

BodyART

Jin-jang filozófiára épül: erősítés-nyújtás, belégzés-kilégzés, izomfeszítés-relaxáció egysége

A bodyART™ mozgásanyagát tekintve a jógából, a gyógytornából, a japán do-inból veszi fő elemeit, amelyhez speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A statikus és dinamikus erőelemek mellett tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitív hatással vannak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmaira. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzéstechnika segít.

A bodyART™ edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság. A bodyART a jin-jang filozófiára épül: erõsítés-nyújtás, belégzés-kilégzés, izomfeszítés-relaxáció egysége.

A gyakorlatokat lassan, tudatosan végezzük, figyelünk a testünkre, izmainkra és a szabályos légzésre. A rendszeres bodyART™ edzések mellett olyan izmok is megerősödnek, amiket ezelõtt nem használtunk, tudatosabb életforma alakul ki, a mindennapokban több energiánk lesz, jobban tudunk koncentrálni, és így a fizikális és mentális teljesítményünk is megnő.

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép