Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Borsos Ági

"Mit veszíthetek?! Adok egy esélyt." - gondoltam. A jóga 2008-tól mentálisan és fizikálisan támogatta a sport-sziklamászásbeli teljesítményemet. Testi gyakorlatok sorozatát láttam benne.

Évről évre érkeztek a változatos, izgalmas feladványok. Álmatlanság, stressz. Útkeresés. Jöttek a kisebb sportsérülések. Majd egy nagyobb. Több hónapos rehabilitáció következett: türelmes barátokkal, hosszú gyógytornával és a jóga mozgásformájával, színesebbnél színesebb eszközeivel. "Gyógyít és fejleszt." - tapasztaltam. Így lettem elkötelezett és elhivatott gyakorló, ami időről időre kihúz a slamasztikából és felszabadult örömet okoz.

Végeztem: sportedzői, hatha -és gerincjóga, illetve sport -és gyógymasszőri képzést. A természet, a víz, a nagy kékség csodálatával SUP yoga oktatói kurzuson vettem részt. Indiába utaztam, így intenzív képzésen tapasztaltam, milyen változásra képes a test és tudat, ha elhatározás és kitartó gyakorlás van mögötte. Ám ez egy másik történet.

Bámulatba ejt, folyamatos kihívás számomra az emberi test, a mozgás és elme működése, összefüggései, ezért az anatómia és a jóga, mint mozgásterápia mélyebben foglalkoztat. Célom, hogy a Te kezedben is legyen olyan eszköz, ami kihúz a slamasztikából, segíti fejlődésed, mi több: élvezed.

Ez a rövid történetem. A Tied? Találkozunk a jógaszőnyegen!

...mély belégzés hosszú egyenletes kilégzés...


Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép