Feltöltődés aktívan - Jógatábor Kapolcson

Őszi Teremtő Jógatábort szerveztünk Nektek: november 13-16. között.

A milliószoros teremtő nap örömére rendezzük az őszi tisztító elvonulásunkat a Káli-medence szívében: Kapolcson.

Hogyha imádod az őszi erdőt, szeretsz jógázni, szereted a friss levegőt és egészséges ételeket és hiszel abban, hogy akár 2-3 aktív pihenéssel töltött nappal több hónapra fel lehet töltődni, akkor tarts velünk!

A milliószoros napról röviden A 10 milliószoros napokon és környékükön ( +-4 nap) minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, előremutató fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, az előre vivő akaratra, mind az ennek ellenkezőjét képviselő negatív, visszahúzó, fejlődésed Útját nem segítő gondolatokra, megnyilvánulásokra, szándékokra és akaratra egyaránt igaz. Ebben a pár napban minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád.

Utazás: telekocsival, vagy Volánbusszal

Szállás: hangulatos falusi parasztházban cserépkályhás, búboskemencés - 2-4 férőhelyes- szobákban

A létszám limitált: maximum 8 fő

 

Ár: Amennyiben elhatároztad magad, hogy velünk ünnepled ezeket a csodás napokat ezen a fantasztikus helyen, akkor 10.000 Ft. előleget november 1-ig tudsz befizetni az oktogoni stúdiónkban. 28000 Ft./ 4 nap 24000 Ft./ 3 nap

A jógatábor november 13-16. lesz, de, aki a 3 napos-2 éjszakás tartamot választja érkezhet pénteken (14-én) is.

Az ár tartalmazza a napi 3 vegetáriánus főétkezést! Rengeteg gyümölcs és zöldség a kertből egészben és frissen préselt gyümölcslé formájában. Frissen készült vegán egytálételek biogabonákból.

Telekocsi: hogyha kocsival jössz és még van nálad hely, akkor kérlek szólj, hogy útitársakat szervezzünk melléd: így az útiköltség is megoszlik és környezettudatosak is vagyunk.

Ha kérdésed van, keress minket nyugodtan!

A Facebook esemény oldala

SMS-ben: 06 70 413 0078

Email-ben: dowdogjoga@gmail.com

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép