Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Csakrameditáció

A Csakrameditáció a jógának egy rendkívül hatékony és nagyon kellemes eszköze, melynek segítségével megtapasztalhatjuk természetes benső békénkent, felsőbb tudatosságunkat.
Kinek ajánlott? Mindenkinek, aki töltödni vágyik, bármilyen betegséggel élőknek (ha tud 60 percet nyugodtan feküdni üdni.).
A jóga a fizikai testre úgy tekint, mint az energia-mentális-érzelmi testünk lenyomatára. A negatív gondolatok, érzelmek és helytelen életmód beszennyezik az energia pályákat (nádikat), ezáltal felborítják az energiaközpontok (csakrák) működését és betegség alakul ki a fizikai testben. Ahogy az energia rendszerünket harmonizáljuk, a mentális és fizikai folyamatok is követik, ezért beindulnak az öngyógyító folyamatok minden szinten.
Kinek javasoljuk ezt a foglalkozást?
bárkinek, aki töltődni, regenerálódni szeretne,
akinek békére, nyugalomra van szüksége,
bármilyen betegségben szenvedőnek,
aki szeretné megtapasztalni belső harmóniát
Felépítés
A csakrameditáció alatt az emberi testben megtalálható 7 fő csakránkat, azaz energia felvevő központunkat tisztítjuk, energizáljuk, ezzel gyógyítjuk testünket, nyugtatjuk idegeinket, lazítjuk izmainkat, lassítjuk és lecsendesítjük elménk örökké mozgó, rohanó áramlását.
Minden csakra pozitívan reagál a hangokra (a mantrákra), minden csakrának saját szimbóluma, és színe van. Ezekkel tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokádokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, akár meggyógyítani.
A vezetett csakrameditációban a szimbólumokat vizualizáljuk, közben az AUM mantrát hallgatva relaxálunk.
Az AUM mantra magában foglal minden hangot, a védikus írások szerint ez az a hangrezgés, amelyből az univerzum kiáradt. Ezért ez a hangkombináció a tökéletes hang, mely mindent a teljességhez, a harmóniához vezet vissza.
Időpont: November 24. 12:00
December 29. 12:00
Díja:2000 ft/ fő
Jelentkezni az órarendben tudsz!
A foglalkozást Árokszállásy Márta tartja, a Gong hangjáték után.
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat