DownDog Corvin - DownDog Jógastúdió

DownDog Corvin

DownDog Corvin jógaközpontunk 2017. október 8-án nyílik.

Jelenleg már öt budapesti helyszínen is várjuk kezdő és haladó vendégeinket: hatha; astanga; dinamikus hatha, vinyasa flow és gerincjóga irányzatainkra egyaránt.

DownDog bérletedet bármelyik stúdiónkban megvásárolhatod és az összes DownDog stúdióban felhasználhatod. Azaz egy bérlettel a város öt kerületében is jógázhatsz!

Ne feledd: heti 2- 3 jógaóra növeli a fizikai és mentális állóképességet. Stresszoldó hatásának köszönhetően hihetetlen immunerősítő hatással bír.

Az óráinkon gyakorolt ászanák jótékony/gyógyító hatásainak köszönhetően rengeteg betegséget gyógyíthatsz és előzhetsz meg. Egyéni jógaterápiás konzultációra is lehetőséged van időpont egyeztetéssel.

Kezdőket is várunk szeretettel!

CímünkDownDog Corvin Stúdió

HU-1085 Budapest VIII. kerület, József Krt. 60.

Telefon

+3670 / 413-00-78

MegközelítésMetro - Villamos - Busz

Downdog-Corvin központunk a Harminckettesek terénél található, a 4-6 villamos vonalán. Ha metróvaljönnél, akkor a 3-as metró vonalaés a Corvin megállónál szállj le és indulj el a Baross u.irányába.

Infó

Minden óratípus megtalálható, kezdők, haladók és középhaladók számára is. Jöhetsz napidító óráinkra, vagy délelőtt, délután és este. Itt az oktogoni helyszínen masszázs szolgáltatásunkat is igénybe tudod venni.

Írjon nekünk!

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép