Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Franchise

Miért a Downdog Frenchise?

A DownDog Jóga egyedülálló franchise lehetőséget kínál a leendő partnereknek. A DownDog jógaközpontok létrehozásával egy Magyarországon is jól ismert, eddig mégis kiaknázatlan piaci szegmensben kezdte meg működését, amelyre egyre nagyobb igény mutatkozik a felgyorsult, rohanó mindennapokban. Erre utal, hogy a harmadik és a negyedik DownDog Jógaközpont forgalma már a megnyitás utáni első hónapokban is várakozáson felüli volt.

Jógaközpontjainkban a minőségi jógaórákon túl egyfajta közösséget is kap a vendég, ahova heti 3-4 alkalommal szívesen tér vissza, hiszen garantáltan relaxáltan és feltöltődve folytathatja napi tevékenységét.

Célunk, hogy Budapest minden kerületében létrejöhessen egy-egy olyan Downdog Jógaközpont, ahol a kerület lakosai erőt gyűjthetnek, és a jógázáson túl életvezetési-személyiségfejlesztő tanfolyamokon-workshopokon is részt vehetnek.

MIÉRT SZERETNE A DOWNDOG JÓGAKÖZPONT FRANCHISE PARTNEREKKEL DOLGOZNI?

A DownDog Jógaközpont 2012-ben nyitotta meg első üzletét. Nemcsak az ötlet hazai, de a DownDog Jógastúdió Egyesület is 100%-os magyar tulajdonban van. 2014-től az egyesület intenzív hálózatfejlesztésbe kezdett. A cél, hogy a DownDog Jógaközpontok eljussanak nagyobb vidéki városokba, illetve Budapest összes kerületébe, és a következő három-négy évben franchise partnerek bevonásával teljesítsük terveinket.

AMIVEL ELNYERJÜK A VENDÉGEINK FIGYELMÉT ÉS TETSZÉSÉT:

A DownDog Jógaközpontokban jól képzett, alapos jógaoktatók tartják az órákat. Egyedülálló vendégkezelő rendszerünk és professzionális központi honlapunk, ahol be is lehet jelentkezni, a rendszert átláthatóvá teszi.

Nemzetközileg akkreditállt oktatóképzéseinknek köszönhetően évente 15-18 olyan jól képzett alapos tudással rendelkező oktatót tudunk ajánlani, akik magas létszámú vendégkört képesek ellátni. Az eddigi több éves tapasztalatunkra hagyatkozva látjuk, hogy a nálunk végzett oktatókhoz nagyon magas létszámú jógázni vágyó fordul és alkot fix vendégkört!

A DownDog Jógaközpontokban elsősorban az itt végzett oktatók tartják óráikat, így partnerünknek nem szükséges külön energiát fektetnie az oktatókeresésbe. Ha Te is szeretnél a DownDog Jógaközpontok franchise partnere lenni, akkor küldd el jelentkezésed a downdogjoga@gmail.com-ra.

HA ÉRDEKEL A DOWNDOG FRANCHISE, AKKOR ÍGY TUDSZ JELENTKEZNI:

A downdogjoga@gmail.com e-mail címre küldd el jelentkezésedet és ahogy tudjuk, felvesszük veled a kapcsolatot!

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép