Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Görög Melitta

Szeretettel köszöntelek!

Budapesten születtem, és itt is élek. Mindig is csodával tekintettem az emberi testre. Szerencsésnek mondhatom magam, mert azzal foglalkozom, amit szeretek: kreatívan kifejezhetem magam és segíthetek az embereken, az érintésen keresztül.

Korán elkezdett foglalkoztatni a lélek , szellem, és fizikai test, szervezet együttes működése és gyógyítása. 2012-ben ráléptem erre az útra, így megszereztem gyógymasszőri képesítésem, majd elkezdtem természetgyógyászati tanulmányaimat. Azóta is folyamatosan képzem magam.

Az életemet alakító másik jelentős tényező az önismereti témák, illetve a világ működésének megismerése iránti érdeklődésem. Az érintés egyben gyógyítás is, ugyanis segít beindítani az öngyógyító folyamatokat a testben. Számtalan technika létezik, de a masszázs csak egy formája annak a tengernyi módszernek, amivel segíteni lehet másokon.

A masszázs igazi lényege az érintésben rejtezik. Ajánlom mindazoknak, akik szükségét érzik a mai rohanó világban, hogy kicsit elcsendesedjenek, szeretnének kikapcsolni egy kis időre, vagy komolyabb mozgásszervi problémával küszködnek.

Tapasztalatom szerint, minden egyes kezelés más, és más. Ezért szeretem ötvözni a tudásomat gyakorlatban. Igyekszem ezáltal a lehető legjobban ráhangolódni az adott pillanatra, annak érdekében, hogy legtöbbet adhassam.

Miközben adok, kapok is. Kapok egy aprócska tükröt, ezáltal felismeréseket, illetve feltétlen bizalmat, attól, aki az asztalon fekszik. Ezt a bizalmat, megköszönve, adj egy lehetőséget, hogy megtapasztald az érintés egy formáját a masszázs által.

Bejelentkezés

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép