Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Halmos Júlia21 évesen került az életembe a jóga, és az eltelt 13év alatt  szinte észrevétlenül szivárgott mind jobban életembe és mostmár meghatározza minden napomat. Hálás vagyok ezért. Hálát adok minden nap, hogy ezzel foglalkozhatok. Hogy ez a 'munkám'. :)


Elõször csak otthon, Yesudian könyvébõl (Jóga hétrõl hétre) gyakoroltam, ismerkedtem ezzel a csodálatos rendszerrel, utána elkezdtem (leginkább iyengar) órákra járni, majd mikor kiderült, hogy kisfiam úton van e világra, elvégeztem a kismamajóga oktatóit. Késõbb, már vele együtt a babásjóga oktatóit, s kislányom születése után tanultam a gerincjógát.


Nem sokkal késõbb kezdtem (újra) gyakorolni a hatha jógát, s nagyon hamar világossá vált előttem, hogy igen, ez az! Ezt szeretném mindennap érezni, és ezt szeretném tovább adni, megmutatni mindenkinek, akinek csak tehetem. Önmagam megismerése, és a jóga világában még mélyebb elmerülés tett a flow stílus szerelmesévé és függőjévé.


Szeretettel várlak óráimon! :)


Peace&Love


Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat