Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

KEZDŐ HATHA JÓGA TANFOLYAM

A nyolcalkalmas kezdő tanfolyam célja, hogy bevezessen a hatha jóga világába egy csipetnyi filozófiával, légzésszabályozással és a kezdő ászanasor helyes gyakorlásával. Ha nem szereted a csoportos órákat, a tanfolyam elvégzése egy biztos alapot nyújthat az otthoni gyakorlásodhoz, amelyhez egyénre szabottan tanácsokat is adunk.
Gyere bátran, ha még sosem jógáztál, de érdekel ez a csodálatos keleti tradíció, vagy ha már jógázol egy ideje, de szeretnéd elmélyíteni a tudásod és az otthonodba is bevinnéd a gyakorlásod.

A tanfolyam témái:

- A hatha jóga filozófiai alapjai, az alapvető szent szövegek megismerése
- Jógikus életmód
- Légzésszabályozás, a helyes jógalégzés elsajátítása
- Napüdvözlet variációk
- Ászanák (testtartások) helyes kivitelezése + könnyítések a mozgásszervi problémákra tekintettel
- Bandhák (energetikai zárak) és dristik (fókuszpontok), a gyakorlás segítői
- Mantrák, mudrák
- Bevezetés a pránájámába (légzőgyakorlatok)
- Relaxációs, koncentrációs és meditációs technikák

Minden alkalommal lesz fizikai gyakorlás. A résztvevőknek segédjegyzetet adunk a tanfolyam anyagáról, és egy videót is készítünk az alap hatha gyakorlatsorról, amely segítséget nyújthat a későbbiekben az otthoni gyakorláshoz!

Helyszín: DownDog Margit krt. Jógastúdió
Időpont: 2019. 01.20-től 02.12-ig
Hétfőnként 19:30-tól 21:00-ig
Szerdánként 20:00-tól 21:30-ig

Oktatók: Téklesz Diána hatha jóga oktató, a jógastúdió vezetője, és Téklesz Rita hatha jóga oktató
Ár: 28.000 Ft

A tanfolyami alkalmak egymásra épülnek.
Helyed 50% előleg befizetésével biztosíthatod, részvételi szándékod az alábbi lehetőségeken tudod jelezni:
06-70-469-8687,
e-mailben ddmargit@gmail.com,
vagy személyesen a stúdióban Téklesz Dinánál.
Az előleg visszatérítésére a tanfolyam kezdőnapjától nincs lehetőség.

Akik még nem jártak nálunk, egy alkalommal 50%-os kedvezménnyel vásárolhatnak 4 alkalmas bérletet a tanfolyam ideje alatt!

A tanfolyam minimum 5, maximum 16 fővel lesz megtartva.
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat