Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Kismama jóga

A kismama jóga módszerének kidolgozója Francoise Barbira Freedman, orvos-antropológus, jógaoktató és négygyermekes anya. Lényege, hogy a kismama minél jobban kihasználja a várandósság időszakát, nem csak testileg, de lelkileg is felkészüljön a babára. Elfogadja a testi és lelki változásokat egyaránt.

A foglalkozás egyaránt tartalmaz klasszikus jógaelemeket és Freedman asszony Amazonas vidéki antropológiai kutatásai során, a természeti népek asszonyainál megfigyelt, és tőlük átvett mozgáselemeket, ill. gátizomtornát.

A kismama jóga a várandósság 12-14. hetétől ajánlott. Alkalmazkodik a folyamatosan változó női szervezethez, így az ászanák sokkal inkább folyamatos, könnyed gyakorlatsorok és nem kitartott testhelyzetek. Főként a hátizmok erősítését, a gerinc rugalmasságának megtartását célozzák, így elkerülve, vagy enyhítve az ebben az időszakban- szinte mindenkinél- jelentkező hát- és derékfást. Lazítják a medence körüli ízületeket, izmokat is, ezzel is készülve a szülés csodás élményére.

A gátizom tornával erősíted a medence alapi izmokat, melyekre a folyamatosan növekvő pocak miatt nagyobb terhelés jut.

Az óra végi relaxáció segít ellazulni,feltöltődni, minőségi pihenést ad, még azoknak is, akik a várandósság bizonyos időszakában már nem tudnak éjszaka nyugodtan aludni.

Az órát Halmos Júlia tartja. ( Két gyermekes anya; kismama-, babás-, hatha- és gerincjóga oktató, dúla)

Helyszín és időpont: minden hétfőn 18:15, szerdán 9:30, csütörtökönként 17:30-tól és péntekenként 15:00-tól a Downdog Shaktiban. ( Falk Miksa utca 6.) És minden szombaton 12-től a Blaha Lujza téri stúdióban.

Bejelentkezni az órarendben tudsz! Kérdés esetén írj nekünk e-mailt ide "kismama jóga" jeligével: downdogshakti@gmail.com vagy üzenj a Facebookon!

Várunk szeretettel!

Ha többet szeretnél tudni a várandósság speciális időszakáról, érdekel a jóga oktatás, szeretettel ajánljuk figyelemedbe képzésünket: http://downdogjoga.hu/kismama-joga-oktatokepzes

Kérdés esetén keress minket bátran itt: 06-31-7828143

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat