Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Mile Fruzsina

Szeretettel köszöntelek!

Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, segíteni testi-lelki bajaikon. Hamar felismertem, hogy az érintés az én eszközöm ebben, így 2012-ben megszereztem első masszőri képesítéseimet. Svéd-, relax- és talpmassszázs végzetségeket szereztem.

Évekig egy nívós szépségszalonban dolgoztam, ahol a rengeteg vendég miatt hatalmas tapasztalatra tehettem szert a szakmában. Itt jöttem rá, hogy ez az én igazi hivatásom, ezzel szeretnék foglalkozni és amennyit csak lehet tanulni és képezni magam.

Jelenleg is természetgyógyásznak tanulok, nemrég végeztem el egy ayurvédikus indiai marma masszázs tanfolyamot és tervben van még sok egyéb tanfolyam is. Erősségem a kötött izomzat átdolgozása, csomók kioldása, blokkok megszüntetése. Masszázsomban igyekszem kombinálni a lágyságot és az erőt, hogy a test-lélek-szellem egyszerre gyógyulhasson.

Hiszem, hogy az éríntésben gyógyító erő lakozik és a masszázs az egyik legnagyszerűbb gyógymód a stresszes, megterhelő mindennapokra. Várok mindenkit sok szeretettel, aki meg szeretné tapasztalni ennek a nagyszerű gyógyító rendszernek a csodáját.

Bejelentkezés

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép