Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Nőiség, Anyaság, Szex - és a tabuk amikről nem beszélnek

A Shakti stúdió legújabb programja ez a vezetett beszélgetést, mozgás- és érintésterápiát tartalmazó női kör, melyben legmélyebb titkainkkal, intim női témákkal foglalkozunk párkapcsolati és magánéleti coach, intimitás tréner, jógaoktató és dúla, valamint szexuálterapeuta segítségével.
Terveink szerint két hetente, más-más téma köré építjük fel a foglalkozást, melyben fontos szerepet kap a saját élmények megosztása, tabuink ledöntése. A felszabadult önfelvállalás eléréséhez elengedhetetlen önismereti munkához, a belső ambivalenciáink felvállalásához tapasztalt szakemberek nyújtanak segítséget és támogató, megtartó teret.
Első időpont: május 11. 17-19h-ig.
Cím: Downdog Shakti jóga stúdió, Falk Miksa utca 6.
Az első alkalom INGYENES, de JELENTKEZÉShez kötött. Kérjük, jelentkezz itt: downdogshakti@gmail.com címen és május 5-től az órarendben is tudsz.
Első Téma: A zöldszemű szörny – féltékenység
Mi is a féltékenység? Honnan jön? Miből táplálkozik? Hogyan kezeld? Baj-e, ha van? Mit kezdj vele? Hogyan? Több oldalról járjuk körbe ezt a bárkit érintő a témát, a rettegett érzést. Segítünk, hogy ismerősöddé váljon, megértsd, elfogadd, megszeresd, elengedd.
A foglalkozást vezetik: Bánki Hajnal intimitás tréner, Naderi Szima párkapcsolati coach, Bori Anita szexuálterapeuta, Halmos Júlia jóga oktató és dúla
Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép