Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Mandala Pöttyöző Workshop

2019.
12.28.

Engedd szabadjára a benned lakozó kreativitást és találd meg az utat önmagadhoz, saját középpontodhoz!
A mandalák már a kezdetektől jelen vannak az emberiség életében, nemcsak a művészetben kápráztatnak el szépségükkel, hanem számos más területen is fellelhetőek, nem véletlenül. Szimmetrikus formáikkal, ragyogó színeikkel csak úgy vonzzák a tekintetet a középpont felé, mely egyben mindennek a kezdete és a vége. Egy mandala megalkotásának folyamata felébreszti és fejleszti a benned rejlő kreativitást, és egyben meditációként is megélhető. Az ilyen meditatív utazás során közelebb kerülsz önvalódhoz és elcsendesítheted állandóan cikázó elmédet.
Ezen a workshopon egy kellemesen meditatív, kreatív napot töltünk majd együtt. Egy rövid meditációval indítjuk ráhangolódva a nap hátralevő részére. Röviden megismerkedünk a színek és az eszközök használatával majd elsajátítjuk a pöttyöző mandalafestés technikáját. A nap fénypontjaként megalkothatod saját lelkedből és kreativitásodból fakadó gyönyörű mandalafestményedet.
Ha te is szívesen nekivágnál ennek az utazásnak, akkor várjuk a ddworkshop8@gmail.com címen a jelentkezésed!
És ha úgy gondolod, hogy van olyan szeretted, akinek pont egy ilyen utazásra van szüksége az év lezárásaként, akkor karácsonyi ajándéknak is tökéletes.
Helyszín: Downdog Shakti Jóga Stúdió,
Budapest, Falk Miksa u. 6.
Időpont: 2019 december 28. Szombat 13-17h-ig.
Kérdés és jelentkezés esetén kérünk írj a fenti e-mail címre!
Részvételi díj: 8000.-ft
Jelentkezés: ddworkshop8@gmail.com címen vagy  Áginál az órái előtt vagy után.
A foglalkozást Lopusni Ágnes tartja. :)
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat