Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Yin jóga workshop

2020.
02.29.

Yin jóga a belső béke megtalálásáért!
A yin jóga egy meditatív jógairányzat, a hosszan kitartott ászanák segítenek elmerülni a saját belső világodban, a gyakorlás során egy csodálatos önismereti utat járhatsz be, miközben a tested és a lelked is megkönnyebbül, minden percben magad mögött hagysz valamit, amire már nincs szükséged.
A workshop elején röviden beszélünk a meridiánok rendszeréről, az egyes ászanák hatásairól, hogy ha szeretnéd, be tudd építeni a yin jógát az otthoni gyakorlásodba.
Tapasztald meg ezt a varázslatot, gyere el a workshopra!
Helyszín: Downdog Oktogon
1063 Budapest, Eötvös utca 26/C (17-es csengő)
Időpont: 2020. február 29. 15.00–17.30
Oktató: Báthory Kinga
Hozzájárulás: február 23-ig 5000 Ft, 24-től és a helyszínen 5500 Ft
Jelentkezés: Kingánál az órái előtt vagy után, illetve itt: ddworkshop8@gmail.com
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat