Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Csípőnyitó workshop - cél a spárga!

2020.
02.22.

Szeretnél spárgázni? Netán elbúcsúztatni múltbéli feszültségeket? Vagy csak egy kellemes, mély nyújtást; figyelmet adni elgémberedett combhajlítóidnak?
Szeretettel várlak egy elől-hátul mély nyújtásokkal teli workshopra, ahol a nyújtás mellett azokat az izmokat is erősítjük, melyek ugyanolyan fontosak egy-egy mély nyújtás biztonságos kivitelezéséhez, mint a hajlékonyság.
A workshopon olyan gyakorlatokat veszünk át, melyeket, ha rendszeresen végzel, elérheted a spárgát. Azt is átvesszük, hogyan tudod ezeket biztonságosan, megfelelően, akár otthon egyedül is csinálni.
A spárgához eljutni kihívás. A várt eredmény elérése ritkán jön meg azonnal. Szükséged lesz türelemre, alázatra és a lélegzetedre. Élvezd az utat. Minden millimétert - amivel mélyíteni tudsz egy pózt - ünnepelj meg újra és újra. Ezek a pillanatok pont olyan fontosak, mint maga a cél. A spárga szanszkrit neve, Hanumanasana, is erre utal. Hanuman, a hindu majom isten jelképezi a tiszta elköteleződést, a teljes önátadást és az egó hiányát.
Ezek és a figyelmed jelenléte az, ami biztosítani fogja, hogy az utad biztonságos és örömteli legyen, mígnem egy nap észre sem veszed és azon kapod magadat, hogy elérted a célodat.
Stabilan ülsz a spárgádban, karokkal nyújtózol, miközben a mellkasodat nyitod az ég felé, feszültség nincs már benned.
Jólesően mélyeket lélegzel és elmosolyodsz egy pillanatra, mert észre sem vetted, hogy már meg is érkeztél.
Szeretettel várlak,
Dóri
Időpont:2020. február 22. 11-14-h
Helyszín: DownDog OKTOGON (Eötvös utca 26/C)
Oktató: Szlatényi Dóri
Hozzájárulás: earlybird február 12-ig 5000.- ft
február 13-tól és workshop napján 6000.-ft
Jelentkezés: ddworkshop8@gmail.com
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat