Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Stresszoldás jógával workshop

2020.
02.23.

Lehet-e stressz nélkül élni? ….és vajon érdemes? Az életünkben megjelenő pozitív stressz (eustressz) jótékonyan hat a teljesítményünkre és fejlődésünket szolgálja, „stressz az élet sója” – mondja Selye János.
De hol van az a pont, amikor már túl ’sós’ az élet és megjelenik a negatív hatású stressz (distressz)? Ha pedig megjelent, hogyan lehet hatékonyan kezelni?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre szeretne választ adni fél napos workshop-unk, ahol a következőkre számíthatsz:
Kezdésként beszélgetünk kicsit a stressz anatómiájáról, keletkezéséről és hatásairól.
Majd megismerhetsz olyan gyakorlatokat, melyek segítségedre lehetnek a mindennapokban a felgyűlt feszültség gyors oldásában, levezetésében.
A gyakorlás során fokozott figyelmet kapnak olyan ászanák, melyek a test tipikus stresszzónáit (nyak, váll, derék) nyújtják, lazítják, illetve egyszerű, biztonságos légzőgyakorlatok, melyek az idegrendszert pihentetik.
Az alkalmat hosszú, mély, vezetett relaxációval zárjuk, mely több órányi pihentető alvással ér fel. A test szisztematikus ellazításával az egész elme is ellazul, és létrejön egy teljesen relaxált állapot.
Kezdő és haladó gyakorlóknak egyaránt ajánljuk!
A workshop felépítése:
1. Rövid elmélet – a stressz anatómiája
2. Gyakorlás – stresszoldó jóga gyakorlás
3. Vezetett relaxáció
A workshopot tartja: Simoncsik Judit hatha-, gerinc- és női jóga oktató
Időpont: 2020.02.23. 14. 13-16-h-ig
Helyszín: DownDog Shakti/Blaha
Díja:
Early bird: február 12-ig fizetve 5000 Ft, február 13 után 6000.- ft.
Jelentkezés: ddworkshop8@gmail.com
Kényelmes gyakorlóruhát hozz magaddal, minden más jógához szükséges eszközt biztosítunk a stúdióban.
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat