Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Gong Hangfürdő

2019.
08.25.

A Downdog Jóga SHAKTI Stúdió szeretettel meghívja a stúdióban jógázókat, illetve a gong hangjáték iránt érdeklőket
2019. augusztus 25-én vasárnap 11 órakor kezdődő
harmonizáló hangfürdőre
Augusztus a nyár utolsó hónapja, a hőség és a nyaralás izgalmait követően a mostani harmonizáló hangfürdő segít visszavenni a felpörgött fordulatszámból és újra beállni egy nyugodtabb életritmusra, valamint segít a megélt tapasztalásokat, élményeket feldolgozni, elraktározni az őszi hónapokra, így a vezetett relaxáció témája is ehhez a témakörhöz kapcsolódik majd.
A Tam Tam Gong egész Dél-Kelet-Ázsiában elterjedt zeneszerszám, felosztása szerint fém idiofon hangszer, melynek születését egészen Kr. előtti 2. évezredig vezetik vissza. Már akkor is számos felhasználási területén, főleg a gyógyító rezgései végett alkalmazták. A gong hagyományos kínai tradíció szerint kézzel készült, így a hangolása is egyedi, nemcsak a felülete. A gong hangja igen kellemes az ember számára, főleg azért, mert a lélekre nyugtató, feszültségoldó hatást gyakorol, valamint beindítja a test öngyógyító folyamatait.
Hangjátékon nem javasolt részt venni: pacemaker-rel élőknek, epilepsziára való hajlam esetén, várandósság első 3 hónapjában levő kismamák, valamint 10 év alatti kiskorú gyermek csak akkor vehet részt, ha képes 60 percet nyugodtan feküdni
Részt vételi díj: 2500,- Ft /fő elővételben, helyszínen 3000,- Ft
(Bejelentkezés szükséges az órarendben vagy itt: downdogshakti@gmail.com
A Hangfürdőt Árokszállásy Márta prezentációjában hallgathatjátok.
Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép