Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Mandalakőfestő workshop - Csakra színek

2020.
03.01.

Ezen a workshopon megismerjük és elsajátítjuk a pöttyöző festési technikát. Szó lesz színhasználatról, festéktípusokról, eszközökről.

A workshop csúcspontjaként egy speciális mandalát fogunk megalkotni a már jól begyakorolt pöttyöző technikával: egy csakra-mandalakövet, melynek alapja egy teljesen szimmetrikus 8 cm átmérőjű cementből készült kő lesz.

Megismerheted mi is pontosan ez a különleges spirituális tárgy, mi célt szolgálja csakrákról a hét fő energiaközpont színeiről is szót ejtünk. A gyakorlás sablonok segítségével, és fekete alapú kartonpapíron történik. A foglalkozást csakrameditációval zárjuk.

Mit hozz magaddal: kényelmes ruházatot (ami esetleg festékes is lehet), kreativitásod, tanulási vágyad, türelmed! :)

Várjuk jelentkezésed a ddworkshop8@gmail.com címen.

A foglalkozást Csóka Eszter jógaoktatónk tartja.

Eszter mandalakőfestő munkásságával az alábbi linkeken ismerkedhetsz: https://csakrakovek.carrd.co/ https://www.instagram.com/chakra_mandala_stones/?hl=hú

És egy angol nyelvű interjút is olvashatsz az alkotóval: https://www.rockpaintingguide.com/eszter-csoka-chakra-mandala-stones/

A workshop ára: 8000 FT/fő (minden eszközt,festéket biztosítunk!)

Időpont: 2020.03.01. 13:30-17:00

Helyszín: DownDog Shakti Jógastúdió ( Falk Miksa utca 6.)

Jelentkezés: ddworkshop8@gmail.com Várunk sok szeretettel!

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat