Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Tam Tam Gong Hangfürdő

2019.
07.28.

Szeretettel Várunk ismét a következő Gong Hangfürdőre július 28-án délelőtt! :)

Júliusban javában tombol a nyár, bár már átfordultunk az év második felébe, mikor is megkezdődik a napok rövidülése, ami egészen az év végég tart, ahogy ez minden évben így van. Ez a ciklus ismétlődik évről-évre, és nekünk nincs más dolgunk, mivel amúgy is megkerülhetetlen, mint beengedni életünkbe ezeket a természetben zajló változásokat és hagyni, hogy hasson ránk is, elringasson, gyógyítson, harmonizáljon, ahogy egy anya a gyermekét. Hiszen az anyatermészet minket is az ölében tart, mint minden más létezőt itt a Föld nevű bolygón. Nincs más dolgunk a mostani hangfürdőn, csak pihenni, relaxálni, átadni magunkat a gong rezgéseinek.
A Tam Tam Gong egész Dél-Kelet-Ázsiában elterjedt zeneszerszám, felosztása szerint fém idiofon hangszer, melynek születését egészen Kr. előtti 2. évezredig vezetik vissza. Már akkor is számos felhasználási területén, főleg a gyógyító rezgései végett alkalmazták. A gong hagyományos kínai tradíció szerint kézzel készült, így a hangolása is egyedi, nemcsak a felülete. Hangja igen kellemes az ember számára, főleg azért, mert a lélekre nyugtató, feszültségoldó hatást gyakorol, valamint beindítja a test öngyógyító folyamatait.
A relaxáló hangjáték időtartama 60 perc, melyet kényelmes laza öltözetben fekve, élhet át a résztvevő.
Kinek nem ajánlott: pacemakerrel élők, epilepsziára való hajlam esetén, 3. hónapot még nem betöltött kismamák számára, és 10 év alatti gyermek részére, kivéve, ha tud 50 percet nyugodtan feküdni.
A Hangfürdőt Árokszállásy Márta, hatha jóga oktató és okleveles gong relax hangfürdő vezető tartja.
Részvételi díj: 2500,- Ft /fő elővételben, a helyszínen aznap 3000,- Ft.
Időpont: 2019.július 28-án. 11:00-12:00
Helyszín: Downdog Shakti, 1055. Bp. Falk Miksa utca 6. második emelet
Jelentkezés szükséges itt : ddworkshop8@gmail.com
Vagy itt: 06-31-7828143
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat