Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Tam Tam Gong Hangfürdő

Szeretettel Várunk ismét a következő Gong Hangfürdőre június 23-án délelőtt! :)
A június az évben a hatodik hónap, épp az év felénél járunk a nyár kezdetén. Lehet az érzésünk az első félév vágtája, rohanása közepette, hogy semmire nem jutott időnk, épp reggel belépünk a taposómalomba és este ki is zuhanunk belőle - máris elillant 6 hónap. Ezen stresszes gondolatok, érzetek felszabadítására és elengedésre ad lehetőséget a júniusi hangfürdő. Segíti a felkészülést a nyárra, a pihenésre, a lelassításra. Összekapcsolódunk újra a természettel, amely tavasszal turbó sebességen üzemelt, de most lelassít és már javarészt a gyümölcsök megérlelésére koncentrál. Tegyünk mi is így. Lazuljunk bele a nyárba, a beérést segítő, egységbe érkezés energiáiba.
A Tam Tam Gong egész Dél-Kelet-Ázsiában elterjedt zeneszerszám, felosztása szerint fém idiofon hangszer, melynek születését egészen Kr. előtti 2. évezredig vezetik vissza. Már akkor is számos felhasználási területén, főleg a gyógyító rezgései végett alkalmazták. A gong hagyományos kínai tradíció szerint kézzel készült, így a hangolása is egyedi, nemcsak a felülete. Hangja igen kellemes az ember számára, főleg azért, mert a lélekre nyugtató, feszültségoldó hatást gyakorol, valamint beindítja a test öngyógyító folyamatait.
A relaxáló hangjáték időtartama 60 perc, melyet kényelmes laza öltözetben fekve, élhet át a résztvevő.
Kinek nem ajánlott?: pacemakerrel élők, epilepsziára való hajlam esetén, 3. hónapot még nem betöltött kismamák számára, és 10 év alatti gyermek részére, kivéve, ha tud 50 percet nyugodtan feküdni.
A Hangfürdőt Árokszállásy Márta, hatha jóga oktató és okleveles gong relax hangfürdő vezető tartja.
Részvételi díj: 2500,- Ft /fő elővételben, a helyszínen aznap 3000,- Ft.
Időpont: 2019.06. 23. 11:00-12:00
Helyszín: Downdog Shakti, 1055. Bp. Falk Miksa utca 6. második emelet
Jelentkezés szükséges itt : ddworkshop8@gmail.com
Vagy itt: 06-31-7828143
Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép