Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Tormási Judit

Számomra mindig nagyon fontos volt a mozgás, sokféle sportot kipróbáltam mielőtt megtaláltam a jógát. Kicsi koromtól kezdve folyton valamit sportoltam, aztán a gimnáziumi évek és az egyetem miatt alább maradt a lelkesedésem. Sokáig nem gondoltam volna, hogy a jóga nekem való mozgásforma lenne. Aztán 2015-ben felindulásból kipróbáltam egy youtube videót, és onnantól kezdve a rabja lettem. A jóga visszahozta a régi lelkesedésemet nemcsak a mozgásban, de az élet egyéb területein is. Összhangba kerültem önmagammal és a környezetemmel.

A folyamatos fejlődés és tanulás mára kulcsfontosságú lett az életemben, ezért saját gyakorlásom során is igyekszem minél több ágazatot kipróbálni és magamévá tenni. Óráimmal ezt az összhangot szeretném mindenki számára elérhetővé tenni.

A mozgás az első lépés az önmagunk megtalálása felé vezető úton. Ha ezt merjük meglépni, a többi jön magától!

 

Várlak szeretettel!

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat