Akciók, lehetőségek!

Itt az ősz, a befelé figyelés és az összegzés időszaka. Ilyenkor az időjárás is támogat minket abban, hogy a megélt tavaszi és nyári eseményeket és tapasztalatokat feldolgozzuk, mérlegeljük.

A jóga gyakorlása ebben is segít. Ahogy az elménk elcsendesedik, így tudunk fokról-fokra, lépésről-lépésre közelebb kerülni belső önmagunkhoz, középpontunkhoz.

A Downdog Jógaegyesület -átjárható bérletrendszerrel- igyekszik támogatni ezt a folyamatot, a Te belső utadat. Biztonságos csoportos gyakorlásokkal és odafigyelő jógaoktatókkal.

Hogy tájékozódhass lehetőségeidről, összegezzük Neked a bérleteinkről tudni érdemes információkat és a jelenlegi akciókat.

FONTOS TUDNIVALÓK A BÉRLETRŐL, AZAZ EGY BÉRLET, ÖT STÚDIÓ!

Bérletedet bármelyik stúdiónkban megveheted és az összes termünkben használhatod, akár az oktogoni, a Blaha Lujza téri, a József körúti, a Bartók Béla úti vagy a Margit körúti helyszínekre is. A bérletet mindegyik stúdióban elfogadjuk!

A délelőtti bérletet a reggeli, délelőtti, illetve a 17:00 óra előtt kezdődő órákon lehet felhasználni!

A hétvégi délelőtti órákra a normál (egésznapos) árak érvényesek.

A rendszerből adódóan nem áll módunkban bérletet hosszabbítani, kérünk, figyelj a bérleted lejárati idejére!

Akcióink, kedvezmények

Egy ajándék jógaóra Neked: ha van náluk bérleted, az új egésznapos 4 vagy 8 alkalmas havi bérletedre jóváírunk egy ajándék alkalmat, hogyha azt az előző bérleted érvényességi időtartalma alatt váltod meg.

Hívd meg szeretteidet: minden nem akciós bérlethez adunk egy ajándék alkalmat barátodnak, vagy ismerősödnek. (Tehát olyan embert láthatsz vendégül, aki még sosem járt semelyik stúdiónkban.)

Hozz egy vendéget, aki még sosem járt nálunk és kezdő bérletet vesz! Így Te a következő 4 alkalmas bérleted árából 50 % kedvezményt kapsz!

Gyüjtsd a pontokat! Bérletvásárláskor kérj pecsétgyűjtő kártyát. Minden bérlethez jár egy pecsét, így a nyolcadik egy hónapig érvényes 4 vagy 8 alkalmas bérletedet féláron tudod megvenni!

Korlátlan havi akció: november 30-ig a korlátlan havi bérlet ára 13900 Ft. A megkezdéstől számítva egy hónapig érvényes és mind az 5 jógaközpontunkban használható.

SZÉP kártyás fizetés : mind az öt központukban tudsz SZÉP kártyával fizetni! (MKB, OTP, K&H)

AYCM kártya : az oktogoni, a DD-Blaha, a DD-Margit és a budai stúdióban csak az XL-es és XXL-es All You Can Move kártyákat fogadjuk el, a DD-Corvinban nem fogadjuk el az AYCM kártyát!

Sportkártya: mind az öt központukba jöhetsz Sportkártyával, 400 Ft-ot kérünk a helyszínen mellé.

Tipp: nézd meg 2018-as Yogayear határidőnaplónkat az újdonságok menüpontban.

Várunk szeretettel:

Downdog Jógaközpontok

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép