Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Akciók, lehetőségek!

 

A jóga  rendszeres gyakorlása segít elménk elcsendesedésében. így tudunk fokról-fokra, lépésről-lépésre közelebb kerülni belső önmagunkhoz, középpontunkhoz.

A Downdog Jógaegyesület -átjárható bérletrendszerrel- igyekszik támogatni ezt a folyamatot, a Te belső utadat. Biztonságos csoportos gyakorlásokkal és odafigyelő jógaoktatókkal.

Hogy tájékozódhass lehetőségeidről, összegezzük Neked a bérleteinkről tudni érdemes információkat és a jelenlegi akciókat.

FONTOS TUDNIVALÓK A BÉRLETRŐL, AZAZ EGY BÉRLET, HÉT STÚDIÓ!

Bérletedet bármelyik stúdiónkban megveheted és az összes termünkben használhatod, akár az oktogoni, a Blaha Lujza téri, a József körúti, a Bartók Béla úti, a Falk Miksa utcai, a Márvány utcai vagy a Margit körúti helyszínekre is.

A bérletet mindegyik stúdióban elfogadjuk!

A délelőtti bérletet a reggeli, délelőtti, illetve a 17:00 óra előtt kezdődő órákon lehet felhasználni!

A hétvégi délelőtti órákra a normál (egésznapos) árak érvényesek.

A rendszerből adódóan nem áll módunkban bérletet hosszabbítani, kérünk, figyelj a bérleted lejárati idejére!

Akcióink, kedvezmények

Egy ajándék jógaóra Neked: ha van náluk bérleted, az új egésznapos 4 vagy 8 alkalmas havi bérletedre jóváírunk egy ajándék alkalmat, hogyha azt az előző bérleted érvényességi időtartalma alatt váltod meg.

Évindító Korlátlan havibérlet akció: most korlátlan havibérletedet 16700 helyett 14900 Ft-ért veheted meg. Az akció 2019 Január 28-ig. tart. A bérlet mind a HÉT központukban lejárható, akár vegyesen is.

Hívd meg szeretteidet: minden nem akciós bérlethez adunk egy ajándék alkalmat barátodnak, vagy ismerősödnek. (Tehát olyan embert láthatsz vendégül, aki még sosem járt semelyik stúdiónkban.)

Hozz egy vendéget, aki még sosem járt nálunk és kezdő bérletet vesz! Így Te a következő 4 alkalmas bérleted árából 50 % kedvezményt kapsz!

Gyüjtsd a pontokat! Bérletvásárláskor kérj pecsétgyűjtő kártyát. Minden bérlethez jár egy pecsét, így a nyolcadik egy hónapig érvényes 4 vagy 8 alkalmas bérletedet féláron tudod megvenni!

SZÉP kártyás fizetés : mind a hét központukban tudsz SZÉP kártyával fizetni! (MKB, OTP, K&H)

AYCM kártya : az oktogoni, a DD-Blaha, a DD-Margit és a budai stúdióban csak az XL-es és XXL-es All You Can Move kártyákat fogadjuk el, a DD-Corvinban és a Márványban nem fogadjuk el az AYCM kártyát!

Sportkártya: öt központukba jöhetsz Sportkártyával, 400 Ft-ot kérünk a helyszínen mellé!

Várunk szeretettel:

Downdog Jógaközpontok

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép