Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Ászanák folytatása másképp - Egyensúly workshop

ÁSZANÁK FOLYTATÁSA MÁSKÉPP

Egyensúly workshop 4 + 1 alkalmas (egyenként négy órás) sajátélmény műhely

A 4 + 1 alkalmas folyamat során test és lélek megmozgatásával próbáljuk azt finom határt megtalálni és végül megőrizni, amikor minden egyensúlyba kerül. Ehhez az ászanák mellé segítségül hívjuk a benső érzetek felfedezését, megformálását, megfogalmazását és az egymással megosztás lehetőségét.

A jóga, valamint mozgásos relaxáció (mozdulatok, testérzetek) és a beszélgetés módszerével haladunk lépésről-lépésre.

1. bemutatkozás, ismerkedés (önmagunkkal is) - március 10. 2. elmerülés, felfedezés - március 24. 3. egyensúly - március 31. 4. találkozás a másokkal - április 7. + 5. alkalom: gyakorlás - egyensúly megőrzése a világban, mások hatása rám - április 14.

18-98 éveseket várunk március 10-étől 5 szombaton 13-17h a Margit körúti DownDog Stúdióban, jógázásra alkalmas ruhában. Kérünk, érkezzetek 15 perccel korábban, hogy pontosan tudjunk kezdeni. Résztvevők száma: 7-14 fő (A március 17-ei szombaton házi feladattal mozdulunk finoman az egyensúly irányába.)

A foglalkozást beszélgetős-mozgásos ráhangolódással kezdjük, hogy testben és lélekben is segítsük a megérkezést. Majd a nap témájához kapcsolódó ászanákban merülünk el. Ezt követően a gyakorlatokban átélt, felmerülő érzeteknek, érzéseknek adunk teret. Mozdulatok segítségével eljátszunk velük, megmozgatjuk, megformáljuk őket. Végül beszélgetéssel és relaxációval zárjuk a napot. A folyamaton Téklesz Diána jógaterapeuta és Falus Ildikó pszichopedagógus kísérnek végig.

Egy hosszabb - a stúdióban maradós - könnyű étkezésre alkalmas szünettel tartjuk az eseményeket.

Részévteli díj: Az 5 alkalomra egyben - február 28-ig történő jelentkezéssel és 50% ( 16.000Ft.) befizetésével: 32.000Ft.

Február 28-március 7 közötti befizetés az 5 alkalomra: 37.000 Ft. Jelzett időpontokat követően - amennyiben marad szabad hely - alkalmanként is lehet csatlakozni: 8000 Ft / alkalom díjjal. Itt az esemény előtt 24 órával előbb kérjük szépen a jelentkezést.

Minden résztvevőnek, lehetősége van 50%-os, 4 alkalmas havi bérletet venni!

Jelentkezés, díj befizetése és a program részleteiről személyesen a stúdióban Téklesz Diánával egyeztetve, telefonon: +36704698687.

Ha utalnál, akkor e-mail fordultával küldünk számlaszámot! E-mail a jelentkezéshez és további kérdésekhez:

ddmargit@gmail.com

Várunk szeretettel! Ildikó és Dia

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép