Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Csípőnyitó Workshop

Az ülő életmód következtében a medence és környéke nem megfelelő tápanyag és vérellátással rendelkezhet; a csípőízület mozgástartománya a megrövidült vagy 'stresszes' izmok miatt beszűkülhet.
A medence továbbá azon fontos terület a testben, amely a tartásért is felel. Összeköti a felsőtestet a lábakkal, így meghatározza hogyan jársz, hogyan tartod magad. Nagyban meghatározza tested rugalmasságát, mobilitását és nem utolsó sorban terhelhetőségét. Wokshoppommal segítelek, hogy ezt a területet fókuszált ászanázással, legzőgyakorlatokkal és vizualizációs technikákkal lazítsd, teher-és feszültség mentesítsd.
Régóta tudni, hogy izmaink sejt szinten raktározzák emlékeinket, már fogantatásunktól kezdve, akár pozitív akár negatív volt az adott élmény. Tehát, ha ezzel a területtel fizikai szinten dolgozunk, kihatunk a lélekre ; stressz-, feszültség-, harag -, félelemoldás a pozitív eredmény! :)
Kezdők is bátran jöhetnek! Kortól, nemtől függetlenül mindenkinek ajánlom, aki érzi, hogy ez a terület fejlesztésre és/vagy kicsivel több figyelemre vágyik! :)
Oktató: Halmos Júlia
Időpont:2019. Február 24.10:00-13:30-ig
Helyszín: Downdog Oktogon
Díja: 5800.- Ft február 17-ig.
Február 18. után és a workshop napján 6500.- Ft.
Jelentkezni, érdeklődni itt tudsz: ddworkshop8@gmail.com
A részvételi díjat befizetni személyesen az Oktogoni vagy a Márvány utcai stúdióban tudod Julcsinál az órái előtt vagy után. Utaláshoz számlaszámot e-mail fordultával küldünk.
Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép