Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Harmonizáló Gong Hangfürdő

Szeretettel Várunk ismét a következő Gong Hangfürdőre Április 28-án délelőtt 10-kor! :)
A Tam Tam Gong egész Dél-Kelet-Ázsiában elterjedt zeneszerszám, felosztása szerint fém idiofon hangszer, melynek születését egészen Kr. előtti 2. évezredig vezetik vissza. Már akkor is számos felhasználási területén túl, főleg a gyógyító rezgései végett alkalmazták. A gong hagyományos kínai tradíció szerint kézzel készült, így a hangolása is egyedi, nemcsak a felülete.
A relaxáló hangjáték időtartama 60 perc, melyet kényelmes laza öltözetben fekve, élhet át a résztvevő. A márciusi hangjáték segíti az energiaszint növelését, a segítő energiák magasabb szinteken történő befogadását, valamint a pozitív változásokat és gyógyulást hozó munkát mind fizikai testben, mind az aurarétegekben. Továbbá segít ezen folyamatok kapcsán felmerülő gondolatok, félelmek felszínre hozatalában és feloldásában is. Ezáltal az elme és a lélek megpihen, megnyugszik és harmonikus rezgésekkel feltöltődve térhet vissza a hétköznapokba.
Kinek nem ajánlott?: pacemakerrel élők, epilepsziára való hajlam esetén, 3. hónapot betöltött kismamák számára, és 10 év alatti gyermek részére, kivéve, ha tud 50 percet nyugodtan feküdni.
A Hangfürdőt Árokszállásy Márta, hatha jóga oktató és okleveles gong relax hangfürdő vezető tartja.
Részvételi díj: 2500,- Ft /fő elővételben, a helyszínen aznap 3000,- Ft.
Időpont: 2019.04.28. 10:00-11:00
Helyszín: Downdog Shakti, 1055 Bp. Falk Miksa utca 6. második emelet.
Jelentkezés szükséges itt : ddworkshop8@gmail.com
Vagy itt: 06-31-7828143
Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép