Jógaelvonulás&lekvárbefőzés csodás környezetben

Szeretettel ajánljuk nyári tematikus jógaelvonulásunkat!

Itt a jógaórák mellett elkészítheted finomabbnál-finomabb bio-alapanyagokból készült izgalmas lekvár-kísérleteidet.Dolgozunk majd fűszerekkel és megtanulhatsz különleges technikákat is. Tartósítószert természetesen nem használunk. Tapasztalt befőző mesternőnk útmutatásaival finomabbnál finomabb lekvárokat rakhatsz el magadnak, családodnak vagy barátaidnak a hűvösebb évszakokra. Olyan különlegességeket is csinálhatsz a meggylekvár vagy ez eper jam mellett, mint a banános őszibarack , vagy mákos-barack, fahéjas -szilva lekvár és egyéb különlegességek idénygyümölcsökből.

A tábort a Downdog vendégházban tartjuk augusztus 17-19-ig. Kapolcson. Idilli környezet kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez. Napi két jóga órával, bőséges vegetáriánus étkezésekkel.

Terveink szerint naplementés SUP-olásra is elmegyünk, hogy teljes legyen az élmény! :) A tavalyi táborban akkora sikere volt ennek az eseménynek, hogy idén sem hagyhatjuk ki.

Szállás: 2-3 ágyas szobákban.A vendégházban szaunázni is lehet.A tábort vezetik: Téklesz Diána & Halmos Júlia
Időpont: 2018. augusztus 17-19.
Hozzájárulás:
"Earlybird": Július 15-ig. 44.550.-ft. Utána 48.500.-
Előleg, mely egyben foglaló is 15.000.- ft.
Az ár tartalmazza, a szállást, az étkezéseket, a jóga órákat, a SUP órát, és 3-4 üveg lekvárt/ befőttet! :)

Az előleget személyesen befizetni Julcsinál vagy Dinánál tudod az oktogonon vagy margit körüti stúdióban az óráik előtt vagy után. Utaláshoz számlaszámot e-mail fordultával küldünk.
Jelentkezés náluk személyesen vagy itt: ddtaborok@gmail.com

Várunk szeretettel!

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép