Kedvezmény játék árváltozás előtt

Kedvezmény árváltozás előtt

Kedvezmény játék.

Egy játékra invitálunk amivel biztos, hogy jól jársz és még nevetni is lehet közben! :) Gyere el, vegyél bérletet április 13-án pénteken egy választott  Downdog stúdióba bármelyik óra előtt vagy után 10-15 perccel. A bérletvásárlás előtt vedd fel a virabhadrasana 3-ast (mérlegtartás), és ahány másodpercig benne tudsz maradni az ászanában, ezen a napon annyi százalék kedvezményt adunk 4 vagy 8 alkalmas bérletedből. Amennyiben 50 mp-ig kitartod az ászanát, úgy elérheted a maximális 50 százalékos kedvezményt! A játék tovább is mehet: Mi lefotózunk a telefonoddal a kihívás teljesítése közben, és ha bevállalhatónak tartod a képet, akkor minket betaggelve kiposztolod a FB vagy az Instagram oldaladra – így bérleted árából további 5 százalék kedvezményt kapsz!

A játékban mindenki részt vehet, azonban aznap egyszer lehet így bérletet vásárolni és csak saját részre.

Könnyed lépések:

1, Április 13-án keresd fel a kedvenc Downdog Jógastúdiód és válassz egy órát ( nem muszáj maradnod jógázni, csak a bérletért is be lehet ugrani ).

2, Érkezz időben- 20-30 perccel ) az óra előtt és mutasd be az oktatónak a virabhadrasana 3-ast, de ezt akár óra után is megteheted.

3, Próbáld kitartani max. 50 mp-ig (az oktató méri az időt)

4, Végezetül a kedvezményes áron (20-30....50%) töltsd fel a tagságikártyád havi 4-es vagy 8-as bérlettel. (április 13-i napon tart a játék, egy vendég egy bérletért vehet részt a játékban, maximum 50% kedvezmény érhető el) Akkor is játszhatsz, ha van éppen érvényes bérleted.

Szeretettel vár a DownDog Jógastúdiók csapata!

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép