Következő hathaoktató képzésünk 2018 szeptember

Az oktató képzést vezetik: Pelsőczy Petra és Halmos Júlia, valamint meghívott vendégelőadók

 • Kedves leendő Jógaoktató, szeretettel üdvözlünk!
 • A Downdog Jóga Egyesület 2018. Szeptemberében ismét elindítja 200 órás alap hatha jóga oktatói tanfolyamát.

 

Helyszín: Downdog Oktogon Jógaközpont ( Eötvös u. 26/c )


 • Képzésünket elvégezve biztos alapokon álló jógaoktatóvá válhatsz, aki képes csapatának biztonságos és alapos hatha jóga órát tartani. A tanfolyamot akkor is érdemes elvégezned, hogyha célod a saját gyakorlásod elmélyítése és tudatosabbá tétele.
 • A szemeszter tartalmaz egy 4 napos elvonulást, ahol a közös gyakorlások és meditációk során egymásra hangolódunk és megalapozzuk az addig tanultakat.

 

 • A tanfolyam főként a gyakorlatban alkalmazható tudásra helyezi a hangsúlyt, de kiterjedt és alapos elméleti tudást is biztosít. Meghívott vendégelőadóink izgalmas bepillantás engednek olyan ágazatokba és irányzatokba, amelyek a jóga sokszínű világát rendezik egységes rendszerbe. Fontosnak tartjuk, hogy a gyakorlati és elméleti anyagon túl egyfajta önismereti reflexió is kialakuljon benned, mint leendő jógaoktatóban.
 • Hallgatóink a képzés során nemzetközileg elfogadott végzettséget kapnak, továbbá a Nemzetközi Jóga Szövetség (YAI) által kiállított diplomát is megszerzik!
 • Amiben speciálisak vagyunk: kiscsoportos képzés, azaz csoportjainkat maximum 14 fős létszámmal indítjuk, így megalapozva az elmélyült műhelymunkát és az alapos gyakorlati oktatói kidolgozottságot..A tanfolyamot elvégezve lehetőséget kapsz nyilvános tesztórát tartani valamelyik Downdog Jóga iskolában, ahova elhívhatod barátaidat, családtagjaidat is, hogy kipróbálhassák jógaórádat
 • Vizsgák: A szemeszter végén kezdődik a három szakaszos vizsga. A végzősök nyilvános tesztórát tartanak, ahova meghívhatják barátaikat, szeretetteiket az általuk levezényelt órára.A nyilvános tesztóra előre egyeztetett időpontban történik,amikor a végzős úgy érzi készen áll rá, de legkésőbb a kurzus után két hónappal!
 • Az írásbeli és szóbeli vizsga az szemeszter végén történik, adott időpontban az oktogoni jógaközpontban. A vizsga még egy darab 4-8 oldalas esszé megírásából áll adott szempontok alapján.
 • Alappillérek, amik köré a tematika épül:
 • ászanák jótékony hatásai;
 • alapászanák elemzése, helyes igazítása;
 • alap hatha sorozat szakeszerű kivitelezése és átadásának tudománya;
 • beszédtechnika;
 • pranajama;
 • relaxáció;
 • meditáció;
 • jóga anatómia;
 • ayurvedikus testtípus szerinti gyakorlás;
 • gyógyítás jógával ( terápia )
 • 30 hatha jógaóra hospitálása-adott szempontok alapján
 • A tanfolyam keretén belül lesz: pszichológia és beszédtechnika workshop is meghívott vendégelőadóinkkal.
 • A legsikeresebben végzett oktató óraadó tanár lehet a DD Stúdiókban.
 • A tanfolyam díja

 • Egy összegben Július 30-ig. 295.000.-ft

 • Július 30. után és részletben 305.000.-Ft

 • ( első részlet esedékessége augusztus 20. Második részlet: November 21. Harmadik részlet: Január 20.)

 • AZ ÁR TARTALMAZZA A 4 NAPOS KAPOLCSI ELVONULÁST, A BESZÉDTECHNIKA ÉS PSZICHOLÓGIA WORKSHOPOK részvételi díját és a jegyzeteket és a vizsgagídíjakat is.

 • A szemeszter alatt a Downdog központok bérletáraiból 25% kedvezményt biztosítunk.

 • SZÉP KÁRTYÁT ELFOGADUNK!

 • Befizetni Személyesen Petránál vagy Julcsinál az óráik előtt vagy után tudsz.

 • Bankszámlaszám: OTP 11705022-21036046 Downdog Jóga Egyesület

 •  


 • Kérdezz bátran írásban, vagy hívj minket: ddoktatas@gmail.com; Tel.:06305855176

 

A képzési napok minden nap 9-16 óráig tartanak.

Helyszín: Downdog Oktogon Jógaközpont / Eötvös u. 26/c /

Következő képzésünket 2018 Szeptemberében indítjuk!

  

A képzési napok,kéthetente hétvégén ( szombat+ vasárnap ) 9-16 óráig tartanak.

Helyszín: Downdog Oktogon Jógaközpont / Eötvös u. 26/c /

 

 

Misszió

Kb. 11 évvel ezelőtt jutottam el életem első jógaórájára és azóta nem tudom nélküle elképzelni a fejlődésemet és a mindennapjaimat. Több oktatóképzés- és tanfolyam elvégzését követően 6 éve tartok jógaórákat (eddig több mint 1200 Jógaórát tartottam). Csoportokkal és egyénekkel is dolgozom. Empirikus szemléletű vagyok, azaz a megélt tapasztalatokra hagyatkozom leginkább. Csoportjaim és a nálam jógázó emberek eddigi visszajelzései mára hitté és megalapozott bizonyossággá fokozták a jóga rendszeréről való tanult tudásomat. Az élő tapasztalás juttatott el oda, hogy ma már biztos legyek benne: minden testi bajnak és kibillenésnek lelki okai vannak. A fizikai test a tudat irányítása alá vonható, aminek segítségével képesek vagyunk közelebb kerülni a test-lélek és szellem egységéhez. Az egység megteremtése pedig alapja a bennünk rejlő intellektuális és szellemi kapacitás megélésének.

A képzés folyamán a kisérőd vagyok.
A kurzus alatt szeretnélek elkisérni arra a belső ösvényre,mely örökre ott marad neked. Bármerre is sodor az élet Ide bármikor visszatérhetsz

Az oktatóképzés során megismerheted a belső energiáid működési mechanizmusait, amit aztán felhasználhatsz saját gyakorlásod fejlesztésére, illetve oktatóvá válhatsz.

Olyan jógaoktatóvá, aki képessé válik igazi tudással és tudatossággal megtartani csoportjának a jógaórát. Aki tudja, hogy melyik ászana mit is rejt valójában és mi is történik a folyamat alatt akár csoport, akár egyéni szinten. Felelősségteljes "felnőtt" jógázóvá és oktatóvá válsz.Ez a folyamat nem könnyű. Néha küzdelmes és kitartás is kell hozzá, de hogyha elakadsz vagy megtorpansz, akkor támaszt lelhetsz oktatóidban, kérdéseidet ; gondolataidat bármikor megoszthatod velünk.

Pelsőczy Petra jógaterapeuta

Visszajelzések:

"Sok kétséggel, de elvárások nélkül vágtam ebbe bele, és a legjobb érzés talán az, hogy sikerült megugrani önmagam korlátait. Pont ott fejlesztett, ahol gondom volt, amiről tudomást sem akartam venni. Szerintem mindenkinek kihozta a gyengeségeit a tanfolyam, amelyeken túl kellett lépnünk. Nekem első sorban ez a beszéd, szóbeli megnyilvánulás, nyilvánosság elé lépés volt.

Sokkal jobban megértettem, miről szól a jóga, segített leküzdeni a szélsőséges gondolkozásomat az, hogy középutat tanultunk, azt tanultunk, hogy nincs fekete és fehér, hanem egyensúly van. Nagyon-nagyon szerettem, hogy nem egy meghatározott iskola szerint mentünk, hanem azt támogattátok, hogy hogyan találja meg mindenki a saját jógáját. Nem egy nagy könyv szerint mentünk, hanem nyitottságot tanítottatok, arra ösztökéltetek, hogy mindent nézzünk meg, tapasztaljunk meg, és onnan találjuk meg az egyedi utunkat. Nekem ez nagyon fontos. Ebből következően elfogadásra tanítottatok. Az is jó volt nekem, hogy tudtunk két lábbal a talajon maradni, "világi" dolgokról is beszélni. " / Molnár Anna Luca /

"Számomra ez az oktatóképzés egy olyan belső utazás kezdetét és alapjait adta, ami az egész életemet végig fogja kísérni. Úgy érzem, hogy elindultam azon az úton, amit nekem járnom kell, ezért hálás vagyok, hogy jelentkeztem erre a szemeszterre és hogy elvégeztem. Az oktatóimban és a csoporttársaimban olyan nagyszerű embereket ismerhettem meg, akiktől kivétel nélkül tanulhattam és kaptam. Bevallom, amikor elkezdtem nagyon féltem, hogy mi vár majd rám és hogyan fogok viszonyulni az idegen közeghez, hiszen nem ismertem senkit. Egészen elképesztő, de körülbelül a második alkalom után már olyan volt, mintha 1000 éve ismernénk egymást. Lehet, hogy így is van. :) A képzés végére megerősítést nyert bennem az, hogy oktatni szeretnék, viszont ehhez szükségem volt arra az önismeretre, amire itt tettem szert, ezért bátran ajánlanám mindenkinek, aki szeretne jobban elmélyülni a jóga csodálatos világában, illetve saját magában. :) Erős és biztos alapokat, tudást kaptam a tanáraimtól, hogy bátran elkezdjek oktatni, órát tartani. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a kis csodának és én is remélem, hogy még találkozunk!"  ( Dömötör Édua Csenge )

"Amikor a tanfolyamra jelentkeztem nem is sejtettem, hogy ennyit fog adni.

Kezdetben arra gondoltam többet megtudok erről a mozgásformáról és megismerek olyan embereket, akik megértik, hogy mit is szeretek ennyire a jógában.

Azonban ennél jóval több történt. Egy fantasztikus önismereti út volt. Azon túl, hogy egy kihívás volt számomra és komoly kilépés a komfort zónámból, rájöttem arra, ami eddig meg sem fordult a fejemben, az hogy a jóga iránti szeretetem átadjam másoknak is. Hála a tanfolyamnak mára az önbizalmam is kezd vissztérni.

Csodálatos emberekkel találkoztam és köszönöm tanáraimnak és csoporttársaimnak, hogy hittek bennem és bíztattak."/ Hoffmann Andrea /

 

Kérdéseidet felteheted a ddoktatas@gmail.com -ra írva igényelhetsz, vagy hívhatsz is . 

tel:06317828143

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép