My Spirit Way önismereti csoport

 

Fellelkesültünk My Spirit Way műhelymunka-sorozatunkon, így a nagy érdeklődésnek eleget téve 2017. októberében elindítjuk önismereti csoportunkat.

A jóga és a pszichológia segítségével rátapintunk azokra a benned rejlő lehetőségekre, melyek megismerésével, megtanulásával életed akadályai és nehézségei izgalmas kihívásokká és a változtatás lehetőségeivé alakulhatnak át. A 10 modulból álló műhelymunka-sorozat alkalmával segítségedre leszünk, hogy közelebb kerülhess önmagadhoz, önazonosan és boldogsággal telten vándorolhass tovább ezen a csodálatos úton.

Az önismereti foglalkozáson túl 2 db 8 alkalmas jógabérlet, valamint két személyes konzultáció segíti személyiségfejlődésed.

A jógabérletet a Downdog Jógaközpontokban használhatod fel a kurzus ideje alatt!

Időpontok: Október 7.-től minden hónap első szombatján 10-17 óráig. /fél órás ebédszünettel/

Gyere, tarts velünk, hogyha szeretnél

 • - helyezetekben kiállni önmagadért, önbizalmadat/asszertivitásodat fejleszteni

 • - úrrá lenni félelmeiden, szorongásaidon, stabilan kezelni helyzeteket

 • - nyitni az emberek felé, könnyeden ismerkedni

 • - jó időbeosztást kialakítani magadnak és úrrá lenni stresszes életmódodon

 • - hatékonyabbá válni szakterületeden, vagy azokban a dolgokban, amik számodra fontosak

 • - egyéni konzultációt segítségül hívni fejlődésedhez

 • - a jóga csodálatos rendszerét személyiséged fejlesztésre is alkalmazni

 • A modulokban választ kaphatsz alábbi kérdéseidre:

 1. Ahogy mások látnak engem, ahogy én látom magam
  Milyen vagyok? Milyennek látom saját magam? Mik az erősségeim, gyengeségeim? Emellett milyennek látnak engem mások? Hogy tudnám önbizalmam, önbecsülésem fejleszteni?

 2. Mit akarok az élettől?
  Milyen képem van a jövőmről, milyen céljaim vannak? Ha nincsenek, hogy tudok rájuk szert tenni? De hogyan juthatok egyáltalán oda? Mit kell tennem?

 3. Hogyan érem el célomat?
  Hogyan tervezzek, számoljak a lehetőségeimmel? Hogyan számoljak az előre látható és előre nem látható tényezőkkel? Hogyan álljak bele, legyek elkötelezett és kitartó? Ennek során, hogyan képviseljem önmagam, érdekeimet?

 4. Én és az emberek, kapcsolataim
  Hogyan tudom kapcsolataimat, interakcióimat nyitottabbá tenni? Hogyan tudok hatékonyabban kommunikálni? Hogyan lehetek asszertivebb, empatikusabb személyes kapcsolataimban és az életem minden területén (munkahely, barátok, család)?

 5. Bízni, vagy nem bízni
  Hogyan tudok szorosabb emberi kapcsolatokat kialakítani? Hogyan tudok támpontot találni arra, hogy ki érdemes a bizalmamra? Az emberi kapcsolataim során megjelenő érzelmeimet hogyan tudom stabilabb alapokra helyezni?

 6. Komfortzóna
  Hol érzem jobban magam, kint vagy bent? Mire jó, amikor komfortzónán belül vagyok? Mire hasznos amikor kívül? Van olyan hogy túl sok valamelyik? Mit tehetek ilyenkor?

 7. Stressz az életemben
  Hogyan hat rám testi és lelki szinten a stressz? Hogy vezethetem le és hogy tudom kezelni? Hogyan tudom optimistább módon és érzelmileg stabilabban élni az életemet?

 8. Konfliktusaim, problémahelyzeteim
  Hogyan tekintek egy problémára? Számomra az kihívás, vagy akadály? És hogyan viselkedek konfliktushelyzetben? Ez a viselkedés vajon számomra jó? Melyek azok a helyzetek, amikor beleállok és melyek, amikor visszavonulok?

 9. Napi rohanás
  Hogyan élem meg a napi rohanást? Hogyan tudnék életemben rendezettséget, rendszert teremteni, hogyan tudnám a napirendemet, az előre tervezett dolgokat jobban meghatározni és tartani?

 10. Békében önmagammal és a világgal
  Hogyan tudnám egyensúlyba hozni a munkámat és a magánéletemet? Hogyan tudnám egyensúlyba hozni a saját és a világ igényeit?

 

Az önismereti foglalkozáson túl 2 db 8 alkalmas jógabérlet, valamint két személyes konzultáció segíti személyiségfejlődésed.

A jógabérletet a Downdog Jógaközpontokban használhatod fel a kurzus ideje alatt!

A szemeszter ára :    116.500 Ft. Az ár tartalmaz két személyes konzulációt és a jógabérletet is.

Jelentkezni szeptember 15-ig tudsz a tanfolyam díjának befizetésével, személyesen a Downdog Oktogon központban óra előtt vagy után, illetve átutalással

a 11705022-21036046 a Downdog Jóga Egyesület bankszámlaszámRészletfizetés esetén 29.125 Ft. 4 részletben fizetve előre egyeztetve.

Időpontok: Október 7.-től minden hónap első szombatján 10-17 óráig. /fél órás ebédszünettel/

Igény esetén tudsz vegetáriánus, organikus ételt rendelni.


A csoportot vezetik:

Benedek Szilvia pszichológus

És Pelsőczy Petra jóga-terapeuta

Amennyiben kérdésed van, ide írhasz: hello.myspiritway@gmail.com

Vagy hívhatsz is telefonon:

Petra: 06305855176

Szilvi: 06309665980

 

Benedek Szilvia
Tanácsadó, pszichológus vagyok, több mint 15 éve dolgozom emberekkel, személyiségük, önismeretük, kompetenciáik fejlesztésével személyes tanácsadás és tréning során.
Foglalkozom a munkából adódó stressz kezelésével, a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtésének támogatásával, munkaerő-piaci hátrányaik leküzdésével, munkára, feladatra alkalmassá tételükkel, valamint a vállalti oldalhoz kapcsolódóan szervezetfejlesztéssel, munkaerő-kiválasztással, fejlesztéssel, tréningekkel.
Szemléletem problémafókuszú és eredményorientált, ebből adódóan a problémák keresése és érzelmi feszültségük boncolgatása helyett az erőforrásokra építek, hiszek a megelőzésben, a megküzdés hatékonyságának növelésében, az önálló problémamegoldás segítésére törekszem.

http://benedekszilvia.hu/

Téklesz Dia

Életem legszebb feladatának tartom a test, lélek és tudat balansz megteremtését. A meditációim gyakorlásával tisztítom tudatom és lelkem, míg a testem a táplálkozással és az örök testmozgással. Szeretném , ha minnél többen ráéreznének, hogy a mai világot magunkon keresztül az említett hármas ragyogásával tudjuk boldogabbá és egészségesebbé tenni.

Az első meditációs élményem 23 éve történt. A mindennapjaimat transzendentális meditációval töltöm fel és egyéb meditációkkal fűszerezem olykor. Első jóga órával 6 évvel ezelött találkoztam és 2 éve oktatom. Fontosnak tartom, hogy a gyakorló már az első jógával való kapcsolódáskor is tegyen egy lépést az univerzális őserő megélése felé. Érezze meg, hogy minden belőle áramlik és visszatükröződik.

A hatha jóga számomra a testem határtalan energiáinak megismerése és a születésem óta rámrakódott blokkok feloldásának gyakorlása is egyben. 

 

 

 
Várunk szeretettel: Szilvi&Dia

 

 


Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép