Psy jóga

Sokan vagyunk érzékenyek mások rezgéseire; terapeuták; gyógyítók; építők; megvalósítók; folytathatnám a sort. Ezek mind olyan természetes képességek, amelyeket csak akkor nem veszünk észre, ha elzárkózunk előlük. Egy olyan kör kialakítása a célom, ahol mindenki szabadon beszélhet élményeiről, megoszthatja tapasztalatai mellett tudását is, ahol kitartó, közös gyakorlás árán egy erőteljes alapot adunk a testi és szellemi képességeinknek.

A Psy jóga célja egy ilyen közösség létrehozása, összefogása. Olyan embereké akik nem csak azért jógáznak, szeretnének jógázni, hogy alakjuk, fizikumuk, egészségük teljes legyen, hanem szeretnének mélyebbre menni, megismerkedni, és dolgozni a pránával (csível, életerővel), érzékeiket magasabb szintre fejleszteni. Feltárni, vagy éppen erősíteni rejtett tehetségeiket, erőforrásaikat, hogy életük során ezzel segítsék társaikat és környezetüket.

Az órák egyszerűek. Lélegzünk és alkotunk. Nagy szerepet kapnak a dinamikus, erősítő jellegű gyakorlatok, a képzelet, a megfigyelés és a középpont megszilárdítása.

Ha úgy érzed elakadtál, kiégtél a jógában, ha új kihívásokra vágysz, vagy csak egyszerűen keresed hasonló képességekkel megáldott társaidat, itt a helyed!

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép