Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Váll-lazító, mellkas- és csípőnyitó workshop

Testünkben a vállak és a csípő olyan terület, ami szinte mindig mozgásra, nyújtásra, lazításra vágyik. A vállakban a napi feszültség tárolódik általában, míg a csípőbe a régebbi sérelmeket , feszültségeket, nyomasztó, vagy fel nem dolgozott emlékeket rejteget(het)jük el. A mellkas úgymond 'nyitása', mindig lágyabbá, együttérzőbbé, nyitottabbá tesz. A csípő lazítása feloldhatja a régebbi blokkjainkat. Mint mondják, ha valami már fizikai szinten jelentkezik, azt érdemes a fizikai síkon elkezdeni megoldani.
A három órás workshopon a légzés- mozgás szinkronján a hangsúly; pránajamaval és az ászanákat segítő eszközökkel puhítjuk, lazítjuk - a kitudja mióta - megmerevedett, befeszült izmokat.
Kezdők is bátran jöhetnek! Kortól, nemtől függetlenül mindenkinek ajánlom, aki érzi, hogy ezek a területek fejlesztésre és/vagy kicsivel több figyelemre vágynak! :)
Oktató: Halmos Júlia
Időpont: 2019. május 5. vasárnap 10:00-13:30-ig
Díja: 6500.- Ft április 30-ig befizetve.
Május 1-től és a workshop napján 7500.- Ft.
Bejelentkezni az eseményeknél tudsz :(www.downdogjoga.hu/esemenyek) és a ddworkshop8@gmail.com címen.
A részvételi díjat befizetni személyesen az oktogoni vagy a margit körúti stúdióban tudod Julcsinál az órái előtt vagy után. Utaláshoz számlaszámot e-mail fordultával küldünk
Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép