Berecz Zsolt

Bemutatkozás:

Berecz Zsolt

Hatha jóga-oktató

Thai-masszőr

2008- ban végeztem első jógagyakorlataimat, az öt tibeti rítus formájában melyet édesanyámtól kaptam ajándékul akkori születésnapomra. Rengeteg kérdésemre, hogy „miért?, és mikor?, és igazán mi előnye van ennek az egésznek?” csak így válaszolt – csináld és kész! – ; ő már akkor is rutinos jógás volt, és tudta miről beszél. A rítusok gyakorlása egészen 2011-ig kielégítette a motivációmat, mígnem egy máltai nyaralás alkalmával Heller Balázs jógaoktató igen ösztönzőleg hatott rám és komolyabban elkezdtem érdeklődni a keleti mozgáskultúra iránt.

Egy évvel később már Indiában, Dharamsalában tanultam a jóga alapjait Guruji Shivam asramjában a Himalája csúcsai között. Utam Indiából Izraelbe, majd vissza Magyarországra hozott ahol egészen második keleti utamig (2014) tanítottam jógát Budapest stúdióiban főállásban.

Második Indiai túrám alkalmával új mesteremmel ismerkedtem meg Marcus Mink tai-chi mester személyében akitől jógát, csikungot és tao-bot-technikákat tanultam. A kötetlen mozgás és belső anatómia egy teljesen új, szabad világát nyitotta meg előttem az együtt töltött 10 hónap, melyet jó-barátjaként és egyetlen tanítványaként éltem meg. Tudásának esszenciáját adta át nekem, melynek elsajátítása után mindent beépítettem a „saját jógámba”.

Jóga és csikung órákat tartok magyar és angol nyelven.

Tanulmányok:

2015 Kathmandu Center of Healing (Kathmandu/Nepal)

  • Diploma in Intermediate level of ancient thai massage

2012   Siddhartha Yoga Center       (Dharamsala/ India)

  • 200 Hrs RYS Hatha Yoga Certificate

2009 – 2012 Pázmány Péter Katolikus Egyetem (Esztergom)

  • BA-diploma Felnőttoktató, múzeumpedagógus

Következő óráimGyere el, próbáld ki magad!

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép