Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Báthory Kinga

2010 körül kezdtem el érdeklődni a jóga iránt, de az akkori lakhelyemen nem tudtam eljárni vezetett órákra, így a videó segítségére kellett hagyatkoznom. Amikor 2015 elején elkezdtem rendszeresen járni órákra, egészen új élmény volt a jóga számomra. Sokat segített az oktatók útmutatása, igazításai, egyre jobban éreztem magam az órák alatt és utána is. Ezért is határoztam el, hogy ha lehetőség nyílik rá, szeretnék oktatóként is foglalkozni a jógával.


2016 nyarán végeztem el a hatha oktatóképzést, 2017 nyarán pedig gerincterápiás jógaoktatói képzésen vettem részt. A legújabb szerelmem a yin jóga, 2017/2018 telén végeztem el a 100 órás yin oktatói továbbképzést, ami egy egészen más típusú tapasztalás, mint az általam eddig megismert, gyakorolt irányzatok, remélem, minél több jógázóval tudom megismertetni és megszerettetni.

2018-ban női jóga oktatóképzésen vettem részt, azóta beépítettem az óráimba a holdciklus szerinti gyakorlást is, amit a visszajelzések alapján nagyon sokan szeretnek.


Szeretnék minél többet tanulni, minél több irányzatba bepillantani, hogy az óráimba ezeket az ismereteket beépítve minél többet tudjak adni a hozzám eljövő gyakorlóknak.
Szeretnék segíteni másoknak is abban, hogy megismerjék a jóga jótékony hatásait, és annyi örömüket leljék benne, mint én.


Mindenkinek meg kéne tapasztalnia az érzést, hogy arra a kis időre, amíg a jógaórán elmerül a légzésében és a gyakorlásában, nincsenek elvárások, csak a jelen van, és csak ő van ott, abban a pillanatban. Ezt szeretném átadni másoknak a jógaóráimon.


Várlak sok szeretettel. Namaste.


Kinga

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat