Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Borsos Ági

Szívvel - Lélekkel. Lélegzem.
♡ ◎ ∞

A jóga 2008-tól mentálisan és fizikálisan támogatta a sport-sziklamászásbeli teljesítményemet, testi gyakorlatok sorozatát láttam benne. Évről évre érkeztek a változatos, izgalmas feladványok: álmatlanság, stressz, kisebb sportsérülések. Majd egy nagyobb. Több hónapos rehabilitáció következett: türelmes barátokkal, hosszú gyógytornával és a jóga mozgásformájával, színesebbnél színesebb eszközeivel. "Gyógyít és fejleszt." - tapasztaltam. Így lettem elkötelezett és elhivatott gyakorló, ami időről időre kihúz a slamasztikából és felszabadult örömet okoz.

Végeztem: hatha -és gerincjóga, illetve sportedzői, sport -és gyógymasszőri képzést. A természet, a víz, a nagy kékség csodálatával SUP yoga oktatói kurzuson vettem részt. Indiába utaztam, megtapasztaltam, milyen változásra képes a test és tudat, ha elhatározás és kitartó gyakorlás van mögötte. Ám ez egy másik történet.

Bámulatba ejt, folyamatos kihívás számomra az emberi test, a mozgás és elme működése, összefüggései, ezért az anatómia és a jóga, mint mozgásterápia mélyebben foglalkoztat.
Célom, hogy a Te kezedben is legyen egy olyan eszköz, ami kihúz a slamasztikából, segíti fejlődésed, mi több: Élvezed.

Ez a rövid történetem. A Tied?

Találkozunk a jógaszőnyegen!

∞ mély belégzés hosszú egyenletes kilégzés ∞
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat