Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Fritz Katalin

„Yoga is a drug” - Ezzel a rövid mondattal tudnám leírni mit jelent számomra a jóga.


Gyerekkorom óta mozgok, kipróbáltam csapatsportot, egyéni sportokat, táncot. 19 éves koromban jött egy hideg zuhany, ekkor volt az első lumbágóm, amikor megtapasztaltam milyen érzés nem uralni a saját testemet, hogy nem tehetem meg azt, amit szeretnék, úgy és akkor, amikor szeretném.


A mozgás az ember életében egy természetes dolog, sajnos sokszor nem adunk érte hálát, amíg meg nem tapasztaljuk,milyen mikor nincs meg ez a képességünk. Az első lumbágómat még kettő követte rövid időn belül, mikor a háziorvosom kezembe nyomott egy gerinc erősítő gyakorlatsort, valahogy ekkor kezdődött minden. Elkezdtem egyre tudatosabb lenni egyre több területen az életemben, kezdetben az étkezésben, majd a lelkem is terítékre került, amikor egy theta healing kezelés után bevackolta magát egy gondolat a fejembe, hogy nekem jógáznom kell. Ennek már lassan 6 éve... :)


Fantasztikus oktatókhoz volt szerencsém ez idő alatt, akiknek a mai napig nagyon hálás vagyok, mert megismertették velem ezt a csodálatos rendszert. Az ő példájuk sarkallt arra, hogy ezt továbbadjam én magam is, remélve hogy másoknak is csodákat és pozitív változásokat hoz majd az életükbe.


Várlak szeretettel az óráimon! :)

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat