Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Csípőnyitó workshop - cél a spárga!

2020.
02.22.

Szeretnél spárgázni? Netán elbúcsúztatni múltbéli feszültségeket? Vagy csak egy kellemes, mély nyújtást; figyelmet adni elgémberedett combhajlítóidnak?
Szeretettel várlak egy elől-hátul mély nyújtásokkal teli workshopra, ahol a nyújtás mellett azokat az izmokat is erősítjük, melyek ugyanolyan fontosak egy-egy mély nyújtás biztonságos kivitelezéséhez, mint a hajlékonyság.
A workshopon olyan gyakorlatokat veszünk át, melyeket, ha rendszeresen végzel, elérheted a spárgát. Azt is átvesszük, hogyan tudod ezeket biztonságosan, megfelelően, akár otthon egyedül is csinálni.
A spárgához eljutni kihívás. A várt eredmény elérése ritkán jön meg azonnal. Szükséged lesz türelemre, alázatra és a lélegzetedre. Élvezd az utat. Minden millimétert - amivel mélyíteni tudsz egy pózt - ünnepelj meg újra és újra. Ezek a pillanatok pont olyan fontosak, mint maga a cél. A spárga szanszkrit neve, Hanumanasana, is erre utal. Hanuman, a hindu majom isten jelképezi a tiszta elköteleződést, a teljes önátadást és az egó hiányát.
Ezek és a figyelmed jelenléte az, ami biztosítani fogja, hogy az utad biztonságos és örömteli legyen, mígnem egy nap észre sem veszed és azon kapod magadat, hogy elérted a célodat.
Stabilan ülsz a spárgádban, karokkal nyújtózol, miközben a mellkasodat nyitod az ég felé, feszültség nincs már benned.
Jólesően mélyeket lélegzel és elmosolyodsz egy pillanatra, mert észre sem vetted, hogy már meg is érkeztél.
Szeretettel várlak,
Dóri
Időpont:2020. február 22. 11-14-h
Helyszín: DownDog OKTOGON (Eötvös utca 26/C)
Oktató: Szlatényi Dóri
Hozzájárulás: earlybird február 12-ig 5000.- ft
február 13-tól és workshop napján 6000.-ft
Jelentkezés: ddworkshop8@gmail.com
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat