Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Kerámiakészítő Jógaelvonulás

Pihenj nálunk, velünk idén (is), a csillagzáport ígérő csodás augusztusi nyárban!

Alkoss és jógázz a megunhatatlan és elbűvölő Kapolcson, ami már állandó helyszíne különböző tematikájú elvonulásainknak!

Patak part,szauna, kerti tavacska, tóban aranyhal; végtelen csend, nyugalom.

Táborunkban a jógázáson túl a kerámiakészítésen, az agyagozáson lesz a hangsúly. Az alkotás csodás folyamatának kipróblálása ebben az idilli környezetben.

A kreativitásunk megélése, az agyag érintése, formázása által meditatív állapotba kerülünk. Az alkotás, a létezés egy másik dimenzióját jelenti, ami kiszakít a megszokások, a monotonitás ritmusából, negatív gondolataink, érzelmeink csapdájából. Ilyenkor képesek vagyunk megnyugodni, eltávolodni és másként nézni az aktuális problémáinkra. Könnyebb működtetni a jobbik énünket is és egy másik nézőpontból tekinteni az életünkre. 

A jógaórákon és a meditációkon túl minden nap dolgozunk agyaggal. 
A kerámiaműhely a jógabázisunktól egy kellemes 8 perces sétaútra található. Itt lesz lehetőséged a kertben kerámiát festeni, korongozni és megismerkedni az agyagozás csodájával.

Mi vár rád ezen az elvonuláson?
Napi két jógafoglalkozás, napi több óra kerámiakészítés, kirándulás, és ellátogatuk a Káptalantóti biopiacra.

Várunk szeretettel! :)

A tábort Pelsőczy Petra & Halmos Júlia tartja.
A kerámiafoglalkozásokat vezeti: Szurdi Éva kerámiaművész

Helyszín : Kapolcs

időpont: 2019. 08. 01- 08. 04.
Részvételi díj: 4 nap/3 éjszaka: 56.500 Ft
3 nap/2éjszaka: 52.00 Ft.

Leutazás egyénileg. Telekocsi szerveződést a tábor előtt indítunk. A tömegközlekedés is egyszerű, jöhetsz közvetlen Volán-járattal is.


(Az ár tartalmazza a szállást, az étkezéseket, a jóga órákat, a szauna használatot, a kerámiafoglalkozásokat, és természetesen haza viheted az elkészült alkotásokat! :) )

Foglaló (amely egyben előleg is): 15.000 Ft .  személyesen a stúdiókban, vagy utalással lehet befizetni. Utaláshoz számlaszámot e-mail fordultával küldünk. Helyfoglalás az utalás sorrendjében történik. Max 14 fő.

Érdeklődni itt tudsz : 06-30-5855176 v ddtaborok@gmail.com.

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat