Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Surya Namaskar workshop

Workshop menete:

2 alkalomból álló workshop

1. alkalom (3 és 1/2 óra) :

- Ashtanga Surya Namaskar A és B gyakorlássa, vagyis izomcsoportok felkészítése, páros gyakorlás és az aszanák lelki/testi hatása. (2 óra) - 15 perc szünet (tea, sárga gyümölcsök) - Beszélgetés: A nap szerepe a jógában. (45 perc) - elmélet - indiai népmesék - 20 perc meditáció “a nap fénye a szívedben” - 10 perc kérdés/válasz -kör

2. alkalom (90 perc):

- 108 Napüdvözlet - hosszú shavasana-val és “a nap fénye a szívedben”-medítációval

Miért?: A nap, a fény, a napfelkelte a kezdete mindennek. Csakúgy, ahogy a napüdvözlet az alap bemelegítés az aszanák gyakorlásához. Emellett az egyik leghatékonyabb gyakorlás a légzés és a testi mozgás szinkronizálásához. Így megtapasztalhatják a gyakorlók a már sokszor említett “egységet”. A hab a tortán, hogy a csoportos napüdvözlet gyakorlásnál erősebb az egység vonzása/energiája. Kezdőknek egy gyorsan elsajátítható tapasztalat, haladóknak meg egy felfrissítés.

Az első alkalom egy 3 órás testi lelki felkészítes a 108 napüdvözlethez. Erősíteni fogjuk a napüdvözlethez kellő izomcsoportokat, elsajátítjuk és memorizáljuk a mozdulatokat, lesz páros gyakorlás, beszélünk a nap szerepéröl a jógában és zárunk egy meditációval. Kérlek érkezz egy negyed órával előbb, hogy pontosan tudjuk kezdeni.

A második alkalomkor napfelkeltekor találkozunk a Milenáris Parkban és 108 napüdvözlettel köszöntjük a napot. Majd egy hosszú shavászánában megpihenünk és egy meditacióval zárunk. Az első óra végén mindenki haza vihet egy összefoglalót, hogy otthon elméllyülhessen a teoriában és gyakorolhassa a napüdvözleteket.

1) Helyszin: Downdog Margit krt-i Jóga Stúdió, Budapest, Margit krt. 60. Időpont : 2020. augusztus 15. 14:30h-18h Max. létszám: 20 fő

2) Helyszin: Milenáris Park Időpont: 2020.augusztus 16 . reggel 5h - 6:30h

Max. létszám: 20 fő

Kérdés és jelentkezés esetén kérünk szépen, írj a jogajuli.email@gmail.com címre vagy a ddmargit@gmail.com.

Részvételi díj: első alkalom elővételben 6000 Ft, a helyszínen fizetve 7000 Ft. (felkészítö alkalom) -második alkalom elővételben 3000 Ft, a helyszínen fizetve 3500 FT. (108 napüdvözlet) teljes Workshop ára elővételben: 8000 Ft.

A foglalkozást tartja:

Réti Júlia

Várlak szeretettel!

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat