Hello Nyár

Kedves Barátunk!


Az, hogy a jóga összekovácsolja az embereket, nem kérdés.

Ezt megélni, megtapasztalni csodálatos érzés. Amikor csoportos órára megyünk egy- egy jóga- vagy meditációs központba, vagy a szabadban találkozunk, jógázunk régi vagy új ismerősökkel, az energiák összeadódnak. Együtt lélegzünk, és egy térben, egy célért ugyanazt tesszük társainkkal. Mozgunk, lélegzünk, fókuszálunk és vezetve vagyunk. Küzdünk, elengedünk, megengedünk és tapasztalunk - magunkról, a testünkről, az elménk működéséről és a gondolatainkról is. Ez a jóga csodája és ajándéka.


A napokban a termi óráink mellett a Napforduló eseményen és a Hármashatárhegyi vitorlázórepülőtéren is csodás közös gyakorlások születtek. Köszönjük a részvételt, és reméljük, Téged is feltöltöttek ezek a közösségi élmények... mert minket nagyon!


Nyáron is várunk szeretettel óráinkra és eseményeinkre is! Órarendünket itt találod: Órarend - DownDog Jógastúdió

-------------------------------------------------------------------------------------------


Downdog Buda  (Hűvösvölgy) - befogadó tér


Szeptembertől a hűvösvölgyi termünk befogadó térré alakul, így a jógán túl: önismereti kurzusokkal,- tanfolyamokkal és csoportokkal is bővítjük repertoárunkat.. Szívesen megosztjuk stúdiónkat olyan szakemberekkel, akik szeretnének a környéken pszichodráma,; táncterápia,; body-work, vagy egyéb önismereti- csoportokat tartani, és jó atmoszférájú közösségi teret keresnek, ahol kellemes környezetben tudnak dolgozni.

Érdeklődni itt tudsz: ddhuvosvolgy@gmail.com, vagy +306305855176

------------------------------------------------------------------------------------------


Downdog jógaoktatói kurzus 2023. szeptember


Már lehet jelentkezni a szeptemberben induló Downdog Jógaoktató képzésünkre.

Kedvcsinálónak egy pár visszajelzést közlünk itt.


"Ha egy szóval kellene összefoglalnom a jógatanfolyamot, azt mondanám: csodálatos. Rengeteget tanultam, nagyon sokat fejlődtem - és ez nem csupán az ászanák kivitelezésére igaz, hanem a személyiségemre is. Egy csodás önismereti utazás volt az elmúlt fél év. Alkalomról alkalomra kibillentem a komfortzónámból, így megtudva, mennyi mindenre képes vagyok, amit soha nem gondoltam volna magamról. Megtanultam, hogy türelemmel és szeretettel kell hozzáállnom magamhoz, fizikai gyakorlás és önmagam elfogadása szintjén is. Elindultam az önszeretet és önelfogadás útján, és ezt ennek a tanfolyamnak és a jógának köszönhetem - hihetetlenül hálás vagyok érte!"

(Eszter)


"Megismertem hasonló gondolkodású embereket, akikkel jó hangulatban fedeztük fel, mi van a fizikai gyakorláson túl, miről szól valójában a jóga. Az ászanák kivitelezésével kapcsolatos tudásom nagymértékben elmélyült: így képes vagyok a pontos és biztonságos gyakorlásra, és ennek a tudásnak az átadására. Nőtt a testtudatom is. Segített túllépni dolgokon, megerősített fejben is, magabiztosabb lettem. Ami talán a legfontosabb, felfedeztem, hogy milyen nagyszerű érzés másoknak átadni a jógát. A jóga nem a cél, hanem az út. Köszönöm a lehetőséget és a képzés során megszerzett ismereteket, a biztatást, iránymutatást.

(Judit)


Képzésünkre itt jelentkezhetsz:


Kiscsoportos Hatha Jóga Oktatóképzés nemzetközi akkreditációval - DownDog Jógastúdió


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Szeptemberben lesz egy önismereti jógatáborunk is, ahova már lehet jelentkezni.

https://www.facebook.com/events/576148211260154/?ref=newsfeed
Önismereti Jógatábor - DownDog Jógastúdió (downdogjoga.hu)

Egy hosszú hétvége, ami fantasztikus változásokat indíthat el az életedben.
Különböző típusú jógaórákkal, pránajáma, meditációs és mindfulness gyakorlatokkal készülünk, melyek segítik a testi-lelki feltöltődést. Emellett alkotómunkával, játékkal és beszélgetéssel szeretnénk támogatni az önismereti fejlődésedet, amelyek segítségével közelebb kerülhetsz belső világodhoz.

Szép nyarat és jó gyakorlást kívánunk!
Downdog Csapat

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartva Fel Adatkezelési tájékoztató ÁSZF Kapcsolat
facebook instagram