Táboraink - 2024. nyár-ősz

Szeretettel hívunk táborainkba, hogy még több időt tudjunk együtt tölteni, és jobban megismerjük egymást!

Válogass különböző izgalmas táboraink közül Magadnak vagy gyermekednek!

2024. július 15-19. Nyári Napközis Gyermekjóga tábor

Megálmodtunk egy fantasztikus gyerekjóga tábort, ahol a játékos gyerekjógán kívül rengeteg programmal készülünk: tematikánk része az iskolára hangolódás/lelki felkészülés is. Lesz meseterápiás foglalkozás és persze erdei kalandok is várnak a gyerekekre.
Készülünk gyerekekre szabott hangfürdővel és relaxációs technikákkal. Még lehet jelentkezni, szeretettel várjuk az 5-9 éves gyerekeket!

Az eseményt itt találod: https://www.facebook.com/events/1161055184802597

2024. július 20. Egy napos Jógakirándulás Ágival és Beával

Egy tartalmas és izgalmas egynapos kirándulásra invitálunk Visegrádra, ahol a jógáé, a kreativitásé és az aktív pihenésé a főszerep. Meglátogatjuk a visegrádi Királyi Palotát, jógázunk a csodaszép kertjében, és megéljük a kreativitásunkat egy áramló alkotásban. Jógázunk a Duna parton, és a nap zárásaként pedig egy naplementés SUP túrára indulunk a Dunakanyarban. Még tudsz csatlakozni, ha nem szeretnéd kihagyni ezt az élménydús programot.

Az eseményt itt találod: https://www.facebook.com/events/1706671726805529

2024. augusztus 15-18. Kreatív elvonulás Kapolcson

A kreativitásunk megélése, az agyag érintése, formázása által meditatív állapotba kerülünk. Az alkotás, a létezés egy másik dimenzióját jelenti, ami kiszakít a megszokások, a monoton ritmusából, negatív gondolataink, érzelmeink csapdájából. Ilyenkor képesek vagyunk megnyugodni, eltávolodni és másként nézni az aktuális problémáinkra. Könnyebb működtetni a jobbik énünket is és egy másik nézőpontból tekinteni az életünkre. Várjuk jelentkezésed!

Az eseményt itt találod: https://www.facebook.com/events/287362814367064/?ref=newsfeed

2024. augusztus 30 - szeptember 1. Summer retreat with Anita

This is a yoga retreat for English speakers. Anita will shake you up with the power yoga classes during this retreat. This style gives you strength, mobility and flexibility, physically prepares your body for more advanced positions. Mentally helps you to come back to yourself, to your desires and to your dreams. The soft yin yoga session is the opposite of power yoga, it is a meditative style. Chill, relaxation, good vibes and nice people are waiting for you. Have fun and enjoy the last days of summer with Anita.

Az eseményt itt találod: https://www.facebook.com/events/380734911221585

2024. szeptember 27-29. Életöröm Jógatábor

Ezen a jógaelvonuláson az élet pozitív oldalának megélése kerül a fókuszba. Festői helyszínen, a természet ölelésében várunk Téged is a Káli-medencében, ahol lazíthatsz és visszahangolódhatsz Önmagadra. Jógaórákra, meditációkra, kirándulásra, alkotásra, mesékre, szabad táncra és kedves, befogadó társaságra mindenképpen számíthatsz. Megélheted továbbá a helyszínen a chill és szabadság élményét is. A tábor azonban ennél többet fog adni. Jelentkezz Ági és Bea közös őszi táborába early bird kedvezménnyel július 31-ig.

Az eseményt itt találod: https://www.facebook.com/events/3739637842978260

Várunk szeretettel bármelyik táborunkba, hogy közös élményeket szerezzünk együtt!

Barion kártyás fizetés
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartva Fel Adatkezelési tájékoztató ÁSZF Oldaltérkép Kapcsolat