Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Golden Rebirth- Újjászületés workshop

2020.
03.08.

Nagy szeretettel várok minden nőt erre a különleges, kifejezetten női újjászületésre!

Egyre elterjedtebb tény, hogy születésünk körülményei mély lelki lenyomatokat hagynak bennünk, amik felnőttkori személyiségünket is erőteljesen meghatározhatják, és megnehezíthetik sikereinket, kapcsolatainkat, párkapcsolatainkat, sőt, az étkezésünket, függőségeinket és még a szexualitásunkat is.

Ezt az egész napos programot azoknak ajánlom, akik készen állnak arra, hogy jobban megismerjék önmagukat, és maguk mögött hagyják ezeket a traumákat, hogy egy teljesebb életet tudjanak élni.
Fókuszban most a saját Nőiességünk lesz - hogyan legyünk azok a nők, amik mindig is szerettünk volna lenni? Milyen blokkok tartanak vissza bennünket születésünktől fogva? Hogyan aktiváljuk a lehető legjobb módon a Női Erőnket?
Szeretettel várlak akkor is, ha kifejezetten a gyermek vállalással van bármiféle elakadásod.
A Golden Rebirth egy olyan módszer, aminek az elméleti része segít abban, hogy megérthesd, hogyan is jöttél a világra, és ezek hogyan hathatnak arra, ahogyan most éled a mindennapjaidat. Body Work gyakorlatokkal és meditációkkal kombinálva pedig segít ezeket a lenyomatokat feldolgozni és elengedni.
Amire számíthatsz:
- A módszer eredete, történelmi áttekintés
- Mit jelentenek a születési mátrixok?
- Fogantatásunk, és annak hatásai arra, hogyan tekintünk saját életünkre
- Fiúnak, vagy lánynak vártak? Ellenkező neműnek várás hatásai és következményei személyiségünkre
- Fogantatási traumák oldása
- Élet az anyaméhben
-Ikertörténetek
- Saját ritmusunk (koraszülött, túlhordott, programozott szülések hatása)
- Szexualitás, szexuális élvezet összefüggései születésünk körülményeivel
- Császármetszés, vákuum, fogó és mindenfajta rásegítés hatásai
- Saját erőnk megélése
- Együttműködési nehézségek gyökerei
- Csatorna gyakorlatok
- Méhlepény meditáció
- Táplálási szakasz traumái
- Újjászületés meditáció
Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal e-mailen: gyuricza.mikolt@gmail.com!
Helyszín: DownDog Shakti Jógastúdió, Budapest, Falk Miksa utca 6
Időpont: 2020. március 8. 9-17h-ig
Hozzájárulás: 25 000 Ft
Jelentkezés: gyuricza.mikolt@gmail.com  e-mail címen.
A tanfolyamot tartja: Gyuricza Mikolt
Golden Rebirth™ Teacher
Theta Healing™ Consultant
Dúla
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat