Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Új tagoknak

Hasznos információk új tagjainknak

Örülünk, hogy ránk találtál, és úgy döntöttél, hogy velünk tartasz :o)

Kérünk, mielőtt hívnál minket, vagy levelet írnál, ezt a pár sort olvasd el figyelmesen, hátha találsz benne választ a felmerült kérdésedre :o)

Természetesen ha ezeken felül is marad még kérdésed, keress minket bátran, szívesen segítünk. :o)

 

A legfontosabb tudnivalók rövidenSzintén gyakran felmerülő kérdések

Milyen órákra gyere, ha kezdő vagy?

Elsősorban a hatha, a stresszoldó, illetve a csípőnyító és gerinc óráinkat javasoljuk kezdő tagjainknak. Amikor már lesz egy kis rutinod az ászanák terén, akkor javasoljuk, hogy próbáld ki a dinamikusabb irányzatokat is (astanga, flow, vagy vinyasa).


Hogyan történik a bejelentkezés az órára?

A rövid (tényleg rövid) regisztrációt követően az órarend menűpont alatt tudsz az adott óránál található "Jelentkezem" gombra kattintani, és már kész is vagy. Ha bejelentkeztél, de mégsem tudsz jönni, akkor ugyanitt a "Lejelentkezem" gombbal tudsz lejelentkezni (ami természetesen csak akkor jelenik meg így, ha már előzőleg jelentkeztél a kérdéses órára).

A délutáni/esti órákra általában az óra kezdetéig tudsz bejelentkezni, a reggeli napindító órákra pedig előző este 22:00- ig. Ha külön nem állítod be, visszajelzést csak akkor kapsz, ha elmarad az óra. Kérünk, a regisztráció során add meg az elérhetőségeidet, hogy amennyiben szükséges, értesíteni tudjunk! Ha jelentkezésedkor már betelt a létszám, vagy lejárt a jelentkezési határidő, akkor a rendszer értesít erről és nem tudsz jelentkezni az órára.


Miért fontos a bejelentkezés?

Az órák egy bizonyos jelentkezőlétszám fölött vannak megtartva, a teremkapacitás azonban véges, tehát van egy felső limit is. A reggeli-délelőtti órák általában kis létszámú vendéggel indulnak. Ha nem jelentkezel be, akkor ebben az esetben lehet, hogy elmarad az óra, mert a rendszerben nincs elég jelentkező. A délutáni-esti órák esetén pedig azért fontos bejelentkezni, hogy helyet foglalj magadnak - ugyanis ha csak úgy odajössz, nem biztos, hogy be fogsz férni a terembe.


Miért fontos a lejelentkezés?

A reggeli-délelőtti órák esetén azért, mert ha nem jelentkezel le (és nem jössz el), akkor az oktató lehet, hogy hiába megy el órát tartani. A délutáni-esti óráknál pedig lehet, hogy a te lejelentkezésed másnak jól fog jönni, aki egyébként már lemaradna az óráról, mert megtelt a létszám. Ezért kérünk, hogy a reggeli órák esetén előző nap 22 óráig jelentkezz le, és a többi óra esetén is tedd ezt meg, ha már tudod, hogy nem fogsz tudni eljönni.


Mit hozz magaddal?

Érdemes kényelmes, laza viseletet hozni, ami nem korlátoz a mozgásban, valamint dinamikus órákra, és nyári melegben törölközőt. Egy flaska víz is jól jöhet, hogy óra végén enyhíthesd a szomjadat. Matracot és egyéb eszközöket biztosítunk számodra, de ha van saját jógamatracod, akkor nyugodtan elhozhatod magaddal. Az öltözőben vannak zárható szekrények, amikbe elteheted az értékeidet.


Miért kell hamarabb jönni? Mire kell még idő jógaóra előtt?

Amennyiben első alkalommal jössz hozzánk, az oktatónak el kell készítenie a tagsági kártyádat. Ha már nem először jössz, akkor is be kell regisztrálnia a kártyádra az épp aktuális alkalmat, vagy egy alkalmas jegyet kell Neked adnia. A Te szempontodból fontos, hogy legyen időd nyugodtan átöltözni és kicsit megnyugodni a gyakorlás megkezdése előtt. Nagyon fontos továbbá, hogy termeinkben nincs állandó recepció, így a későn érkezőket sajnos nem tudjuk beengedni.

ÓRAREND

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép