Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Új tagoknak

Hasznos információk új tagjainknak

Örülünk , hogy ránk találtál, és úgy döntöttél, hogy velünk tartasz:)

Itt most pár olyan információt olvashatsz, ami megkönnyíti a dolgodat.

Kérünk, hogy mielőtt hívnál minket, vagy levelet írnál, ezt a pár sort olvasd el. Hátha megtalálod benne a választ :)

Természetesen ha ezeken felül is akad kérdésed, keress minket bátran.


Milyen órákra gyere, ha kezdő vagy?

Elsősorban a hatha, a stresszoldó, illetve a csípőnyító és gerinc óráinkat javasoljuk kezdő tagjainknak. Amikor már lesz egy kis rutinod az ászanák terén, akkor javasoljuk, hogy próbáld ki a dinamikusabb irányzatokat is (astanga, flow, vagy vinyasa).


Hogyan történik a bejelentkezés az órára?

A rövid (tényleg rövid) regisztrációt követően menj rá az órarend menűpontra, klikkelj rá az adott óránál a "Jelentkezem" gombra, és már kész is vagy. Ha bejelentkeztél, de mégsem tudsz jönni, akkor a "Lejelentkezem" gombbal tudsz lejelentkezni.

A délutáni/esti órákra általában az óra kezdetéig tudsz bejelentkezni, a reggeli napindító órákra pedig előző este 22:00 - ig. Visszajelzést csak akkor kapsz, ha elmarad az óra. Kérünk, hogy a regisztráció során add meg az elérhetőségeid, hogy amennyiben szükséges, értesíteni tudjunk! Ha jelentkezésedkor már betelt a létszám, vagy lejárt a jelentkezési határidő, akkor a rendszer értesít erről.


Miért fontos a bejelentkezés?

Az órák egy bizonyos jelentkezőlétszám fölött vannak megtartva, viszont a teremkapacitás véges, tehát van egy felső limit is. A reggeli-délelőtti órák általában kis létszámú vendéggel mennek. Ha nem jelentkezel be, akkor ebben az esetben lehet, hogy elmarad az óra, mert a rendszerben nincs elég jelentkező. A délutáni-esti órák esetén pedig azért fontos bejelentkezni, hogy helyet foglalj magadnak - ugyanis ha csak úgy odajössz, nem biztos, hogy be fogsz férni a terembe.


Miért fontos a lejelentkezés?

A reggeli-délelőtti órák esetén azért, mert ha nem jelentkezel le, akkor az oktató lehet, hogy hiába megy el órát tartani, ha nem jössz el. A délutáni-esti óráknál pedig lehet, hogy a te lejelentkezésed másnak jól fog jönni, aki egyébként már lemaradna az óráról, mert megtelt a létszám. Ezért kérünk, hogy a reggeli órák esetén előző nap 22 óráig jelentkezz le, és a többi óra esetén is tedd ezt meg, ha már tudod, hogy nem fogsz tudni eljönni.


Mit hozz magaddal?

Érdemes kényelmes, laza viseletet hozni, ami nem korlátoz a mozgásban, valamint dinamikus órákra, és nyári melegben törölközőt. Egy flaska víz is jól jöhet. Matracot és egyéb eszközöket biztosítunk számodra, de ha van saját jógamatracod, akkor nyugodtan elhozhatod magaddal. Az öltözőben vannak zárható szekrények, amikbe elteheted az értékeidet.


Hogyan történik a becsekkolás?

Amikor kiválasztottad az órarendben az órádat, amire jönnél, és sikerült bejelentkezned, akkor tudsz jönni az órára. Kérünk, érkezz időben, hogy legyen időd nyugodtan átöltözni és legyen idő a beregisztrálásra is, amikor majd kiállítjuk Neked a tagsági kártyádat (bérletedet, vagy alkamadat). Ez azt jelenti, hogy érdemes órakezdés előtt 10-15 perccel érkezni. Ez akkor is igaz, ha már nem először jársz nálunk, mivel termeinkben nincs állandó recepció, így a későn érkezőket sajnos nem áll módunkban beengedni.

ÓRAREND

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép