Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Újévi Jógatábor Mánfán

2020.
01.10. - 01.12.

Jógatáborunkat most Mánfán, Baranya megye kis községében tartjuk a Tan Kapuja Buddhista Egyház egyik elvonulási központjában.

Az új év fogadalmaiba merítkezhetsz és megtapasztalhatod, hogy szükséged van-e egyáltalán ilyesmire. A táborba azért gyere, hogy a békéddel és a benned rejlő érzésekkel találkozhass, tudva azt, hogy mindent Te táplálsz magadban és Te is hívsz felszínre.

A napok során vinyasa krama és hatha jóga gyakorláshoz csatlakozhatsz. Ezenfelül napközben pránájáma, mantra, életmód, beszélgetések a hinduizmusról és a buddhizmusról,  esténként pedig jóga nidrá meditáción tudsz részt venni. Kirándulást és sétát is tervezünk itt a Mecsek szívében, ha a tél is kedvünkre tesz. :)

Részletes programot a jelentkezőknek emailben küldjük.

Időpont: 2020. január 10-11-12.

Tábort vezetik: Téklesz Rita és Téklesz Diána

Helyszín: Mánfa

Elhelyezés: Mánfai elvonuló központ és alkotóház ( 2 ágyas szobák)

Hozzájárulás (earlybird december 31-ig): 48.000Ft

Január 1-től 52.000Ft

Előleg, amely egyben foglaló is 20.000.-ft. Ezzel a helyedet biztosítod. (Január 1-től nem jár vissza, és ebben az esetben is érvényes az earlybird határidő)

Az ár tatalmazza a napi 3x étkezést, a szállást és a programokat.

Érdeklődni, további kérdéseket feltenni itt tudsz:ddmargit@gmail.com vagy vagy itt: Dina: 70/469-86-87 Rita: 06/30/329-49-29

Namaste

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat