Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Yin Jóga tibeti hangtál-fürdővel

2020.
03.01.

Szeretettel meghívunk egy hangfürdőbe ágyazott, 2 órás yin jóga gyakorlásra.

Néhány szó arról, hogy mire számíthatsz, ha eljössz:

A percekig kitartott passzív, olykor kényelmes, máskor határokat feszegető testtartásokban a munka aktív részét átadjuk az időnek és gravitációnak, miközben nem csak a testben (izmokban, inakban, belső szervekben), hanem az elmében is jelentős feszültségoldás megy végbe.Beindul a test öngyógyító mechanizmusa, meghozva a szinte azonnali eredményt mind fizikálisan, mind érzelmileg és mentálisan. A tibeti hangtálak lelket melengető rezgései harmonizálják az energiatestet, segítenek jelenben tartani a figyelmet. Odaadottságod, ellazultságod, belső bölcsességedbe vetett hited által már a foglalkozás alatt is egyre inkább közelebb kerülsz a saját belső énedhez, megpihenhetsz, feltöltődhetsz, s megtapasztalhatod a csendet, a pillanat értékét, de akár felismerésekhez is juthatsz önismereti munkádban.

Helyszín: Downdog Margit krt-i Jóga Stúdió, Budapest, Margit krt. 60.

Időpont: 2020. március 1. 16.00-18.00

Kérdés és jelentkezés esetén kérünk szépen, írj a keserutunde@gmail.com címre.

Részvételi díj: elővételben 5000 Ft, a helyszínen fizetve 6000 Ft.

A foglalkozást tartja: Keserű Tünde és Bellovits László

Várunk szeretettel!

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat