Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

My spirit way

Téged is várunk szeretettel speciális önismereti foglalkozásainkra!


Jógaegyesületünk izgalmas pszichológiai műhelymunka sorozatba kezd, amelynek középpontjában a személyiségfejlődés áll: a test, a lélek és a szellem egységének kulcsfontosságú közös pontjaira fókuszálunk. Az alkalmanként 4-5 órás foglalkozások kéthavonta jelentkeznek. Tematikájuk egymásra épül, de külön-külön is látogathatók.
A jóga és a pszichológia segítségével rátapintunk azokra a benned rejlő lehetőségekre, amelyek megismerésével életed akadályai és nehézségei izgalmas kihívásokká és a változtatás lehetőségeivé alakulhatnak át.

Sorozatunk első fejezete a gerinc és a lélek kapcsolatát, összefüggéseit fedi föl, „Ép gerinc "sz"ép élet” címmel.
Téma:
Gyakran érzed, hogy „elborít az élet”, rendszeres „újratervezésre” kényszerülsz és csak egy dolog, a rohanás állandó az életedben? Érzed a vállaidon, a hátadon, a gerinceden a rád nehezedő terhet? 
Az emberek jellemzően nem születnek sressztűrőnek. Mindez azonban megismerhető, elsajátítható.

Látva az ismerőseid Facebook profilját, mosolygósnak, sikeresnek és boldognak látszó életét, úgy érzed, csak neked vannak ilyen problémáid! Elárulom, nem vagy ezzel egyedül, sokak (még ha nem is mindenki) küzd ezzel a feszítő érzéssel. Tényleg vannak olyan emberek, akik sokkal inkább „egyensúlyban élnek”, jobban alkalmazkodnak az örökösen változó elvárásokhoz, optimisták és egészségesek tudnak maradni. Ezek az emberek olyan stabilitással, energiaforrással rendelkeznek, amelyekből erőt merítve képesek felülkerekedni a stresszen.

A workshop során képet kaphatsz arról, hogy mások hogyan csinálják mindezt. Megfogalmazhatod legfőbb stresszfaktoraidat és megismerheted azokat az energiaforrásokat, amelyek segíthetnek pótolni a tartalékokat. A tényezők feltárásának köszönhetően tenni tudsz a tudatos életforma és életfelfogás kialakításáért.


Személyiségfejlesztési alkalmainkat ajánljuk, hogyha:
Szeretnél más szemszögből rálátni az életedre!
Szeretnél egyensúlyba kerülni belső önmagaddal!
Szeretnél hatékony a mindennapjaidba beilleszthető stresszkezelési technikákat megtanulni!


Mi vár rád ezen a szeánszon?

Test: 60 perces gerincjógával kezdünk, ahol a tematikára fókuszált ászanák segítségével oldjuk az adott testrészhez/szervhez köthető esetleges blokkokat, illetve energetizáljuk ezeket a pontokat. 
Szellem: gyakorlati elemekkel átszőtt önismereti, személyiségfejlesztő csoport "munka". A téma irányított, közös feldolgozása gyakorlatok és ismeretátadás révén. Pszichológiai, életvezetési coaching Szilvivel. 
Lélek: irányított relaxáció: a műhelymunka végét egy irányított vizualizációval (jóga nidrával) fejezzük be, ahol a napon történt élményeket mintegy megpecsételjük.
Finom teákkal, egészséges harapnivalókkal várunk. A workshop alatt speciális gyógy- és gyümölcsteákat fogyaszthat, illetve gyümölcsöket és magvakat is kínálunk.

Helyszín:
Downdog Blaha Jógaközpont (VII. Szövetség u. 9.)
Időpont: 2017. 02. 11. szombat 15:00-19:00
Amit hozz: kényelmes laza viselet, ami nem korlátoz a mozgásban; jegyzetfüzet és toll

Jógás előélet nem feltétel, tehát akkor is várunk szerezettel, ha sosem jógáztál még!

Hozzájárulás: 9500 Ft/ alkalom a helyszínen fizetve
Early Bird: 8500 Ft. ( Január 28-ig fizetve)
Bankszámlaszám: Downdog Jóga Egyesület
OTP 11705022-21036046


Jelentkezni a downdogjoga@gmail.com e-mail címen tudsz 02. 05-ig.

Kérdés esetén hívhatsz is a 06305855176-os telefonszámon.
A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérünk, hogy mindenképpen jelezd részvételi szándékodat!

Akik tartják:

Benedek Szilvia
Tanácsadó, pszichológus vagyok, több mint 15 éve dolgozom emberekkel, személyiségük, önismeretük, kompetenciáik fejlesztésével személyes tanácsadás és tréningek formájában.
Foglalkozom a munkavállalók stresszkezelésével, a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtésének támogatásával.Munkaerő-piaci hátrányok leküzdésével segítek a hozzám fordulókon, hogy sikeresebben váljanak alkalmassá munkájuk és feladataik elvégzésére. A munkaadói oldalt szervezetfejlesztéssel, munkaerő-kiválasztással, fejlesztéssel, tréningekkel segítem.
Szemléletem problémafókuszú és eredményorientált. Ebből adódóan a problémák keresése és az általuk előidézett érzelmi feszültségek elemzése helyett az erőforrásokra építek. Hiszek a megelőzésben, a nehézségek leküzdésének hatékonyabbá tételében és törekszem az önálló problémamegoldás elősegítésére. 

Pelsőczy Petra
Kb. 11 évvel ezelőtt jutottam el életem első jógaórájára és azóta nem tudom nélküle elképzelni a fejlődésemet és a mindennapjaimat. Több oktatóképzés- és tanfolyam elvégzését követően 5 éve tartok jógaórákat (eddig több mint 1200 jógaórát tartottam). Csoportokkal és egyénekkel is dolgozom. Empirikus szemléletű vagyok, azaz a megélt tapasztalatokra hagyatkozom leginkább. Csoportjaim és a nálam jógázó emberek eddigi visszajelzései mára hitté és megalapozott bizonyossággá fokozták a jóga rendszeréről megszerzett tudásomat. Az élő tapasztalásnak köszönhetően jutottam el addig, hogy ma már biztos lehetek benne,:minden testi bajnak és kibillenésnek lelki okai vannak. A fizikai test a tudat irányítása alá vonható, aminek segítségével képesek vagyunk közelebb kerülni a test, lélek és szellem egységéhez. Az egység megteremtése pedig alapja a bennünk rejlő intellektuális és szellemi kapacitás megélésének.
Ennek tükrében született meg az ötlet, hogy Szilvivel életre hívjuk ezt a sorozatot, ahonnan önbizalommal telten és tanácsokkal ellátva haladhatsz tovább csodálatos és izgalmas életutadon!

További találkozásaink
1. Gerinc és lélek (02. 11.)
2.Vissza a gyökerekhez! (avagy mit cipelünk magunkkal) -március
3.Mit üzen a lelked? (avagy a szíved szava: beengedés, önelfogadás, megbocsájtás)április
4.Megállok a lábamon (avagy stabilitás, lelki egyensúly)május
5.Vágyak és megvalósítások (avagy tudatosság az életútt ervezésében -igény szerint több témára, felmerülő problémára fókuszáltan: családtervezés, családi krízisek, karriertervezés, karrierproblémák, stb.)június

Mindenkit várunk szeretettel: kortól, nemtől és jógás ismeretektől függetlenül!

 

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép