Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

„Kiterjesztett” vinyasa krama

Havonta egy alkalommal várlak szeretettel egy „kiterjesztett” gyakorlásra, amelynek keretében több idő jut a nehezebbnek vélt ászanák megvizsgálására, gyakorlására (urdhva dhanurasana vagy épp sirsasana), majd elmélyülünk egy pránájáma technikában, mantrát zengetünk és átélünk, és természetesen relaxációval zárjuk az órát. Gyakorlás után pedig forró chai tea lattét kortyolgatva megbeszéljük a tapasztalatokat, jógával kapcsolatos kérdéseket. :)

Az óra felépítése:

Ha van DownDog-os bérleted, a részvétel díja 1 alkalom levonása a bérletről + 1500 forint
Ha nincs bérleted: 4000 Ft

Helyszín: DownDog Margit krt. (a havi aktuális időpontot a Margit krt. órarendjében találod.)

Jelentkezés az órarendben, illetve a ddmargit@gmail.com címen.

Namaste,

Rita

A vinyasa kramáról: ebben a gyakorlási rendszerben főszerep jut a légzés kontrollálásának - az ászanákat légzéssel összehangolt mozdulatsor (vinyasa) köti össze, és egész óra alatt minden mozdulathoz tartozik egy be- vagy kilégzés. Ezáltal az elme fókuszálttá válik, és a gondolathullámok elcsendesülnek. Dinamikus gyakorlásról van szó, amely akkor válik igazán hatékonnyá és már-már örömtelivé :), ha rendszeresen jógázol.

Megjegyzés: menstruáció első három napjára inkább pihenést vagy kevésbé intenzív gyakorlást javaslok.

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat