Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Szabó Ákos

2013-ban fél év olvasgatás és kutakodás után mentem el életem első jógaórájára, ami Pusztai Berni hatha órája volt. A legintenzívebb élményen az volt, hogy állandóan önmagammal viaskodó, nyughatatlan személyiségem és elmém életében először találkozott a belső csenddel, és felfrissülve, könnyebben mentem haza, mely élmény elindított egy eddig ismeretlen és máig tartó úton. A hatha jógagyakorlást később felváltotta a vinyasa flow, majd megismerkedtem a vinyasa krama világával, jártam asthangázni, és yin órákat is látogattam az azóta eltelt időben. Minden egyes jógairányzat és oktatóm formált, tanított, segített utamon, melynek hatására 2017 tavaszán elvégeztem a hatha oktatói tanfolyamot. Gyakorlásomban a légzés vezette áramlással törekszem az önmagammal való összhang elérésére és a belső csend megtapasztalására, és ezt kívánom átadni óráimon is.
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat